fbpx

Moduláris szállítópálya az Ön igényeire szabva!

Írta: Transpack - Hirdetés - 2020 december 19.

A SIEMENS-el közösen fejlesztett hazai tervezésű és gyártású hajtott, vezérelt szállítópálya segítségével automatizáljuk az anyagmozgatást. A LOG-X Systems Kft. és az SR-LOGISTIC Raktártechnika Kft. együttműködésének eredménye egy olyan megoldás a partnerek anyagmozgatási igényeire, melyet költség- és időhatékonyan lereagál.

 

szállítópálya

 

A mindenkori logisztikai igényekre szabva

A LOG-X szállítópálya rendszerek rugalmas és kulcsrakész megoldásai mögött többek között saját tervezői csapat, egyedi CNC megmunkáló gépek és személyzet, PLC programozók és mobilis szerelői-karbantartói munkatársak állnak. A modularitásunknak köszönhetően maximálisan a partnereink és a mindenkori logisztikai igényekre tudjuk szabni a pálya nyomvonalát és annak vezérlését. Nemcsak a horizontális, de a lift/emelő moduljainknak köszönhetően, a vertikális anyagmozgatást is képesek vagyunk automatizálni.

Komplex megoldásként, a partneroldali szoftverhez integrálva a rendszer vezérlése is teljes mértékben önműködő és nyomon követhető. Ezen folyamatok együttesen, vagy akár külön-külön is jól integrálhatók egy modern anyagáramlási koncepcióba.

 

szállítópálya

 

Szállítópálya telepítése szinte bárhová

A LOG-X rendszere képes a kartondobozoktól a műanyag ládákon át a több tonnás raklapokig bezáróan az anyagmozgatásra, szortírozásra és pufferelésre. Szállítópályáinkat szinte bármilyen környezetben tudjuk telepíteni. Erre jó példa a SPAR üllői telephelyén évek óta működő automata raklapos rendszerünk, ahol két épület között, a kamionforgalom felett egy alagútban vezetjük el a raklapokat. Rendszerünk megbízhatóságáért a német csúcsminőséget képviselő beszállítóink gondoskodnak, többek között a SIEMENS.

A rendszerünk mindenkori célja egy olyan megoldás biztosítása, mely elérhető beruházás akár a kis- és középvállalkozói partnernek is, figyelemmel kísérve azok sajátosságait.