fbpx

Beszédes és higiénikus csomagolás italdobozokhoz

Írta: Csomor Zsolt - 2020 december 24.

Egy spanyol vállalat italdobozokra helyezhető ellenálló, rugalmas és kétoldalán nyomtatott csomagolással nevezett a WorldStar Csomagolási Világversenyre. A VisualCan jelentősége a világjárvány idején fokozódik, hiszen higiéniai jelentőséggel is bír.

 

italdoboz csomagolás

(Forrás: WorldStar)

 

Üzenetet is rejthet magában

A soanyol Aragonesa de desarrollos e innovaciones vállalat italdobozokhoz egy rugalmas, ellenálló anyagból készült nyomtatott csomagolással nevezett a WorldStar Csomagolási Világversenyre. A VisualCan jelentősége a világjárvány idején még inkább felértékelődik, hiszen az esztétikuma mellett higiéniai védelemként is szolgál.

 

italdoboz csomagolás

Korlátlan kommunikációt biztosít a kétoldalán nyomtatott VisualCan csomagolás (Forrás: WordStar)

 

A VisualCan további értéke marketing területen jelentkezik, hiszen segítségével az italdoboz a személyre szabott formatervezéssel magáért beszél. Az innovatív csomagolás mindkét oldala nyomtatható, ennek köszönhetően kiválóan alkalmas például rejtett üzenetek, nyeremények, promóciós kódok megjelenítésére is.

Az innovatív VisualCan nemcsak hazájában nyert csomagolási versenyen nyert, de a WorldStar zsűrijének tetszését is elnyerte.