fbpx

Ragyogó csomagolás

Írta: Csomor Zsolt - 2021 január 04.

A világító csomagolás exkluzív, öregedésgátló elline termékeket tartalmaz. A világítás mellet azonban a dombornyomás és a lézerlyukasztás is megkülönbözteti ezt a terméket a szokásos kozmetikai csomagolásoktól. A megoldás a WorldStar zsűrijének tetszését is elnyerte.

 

megvilágított csomagolás

 

Garantált hatás a nyitás pillanatában

A WorldStar Csomagolási Világversenyre kizárólag olyan csomagolási megoldásokkal pályázhatnak, amiket hazájukban már díjaztak hasonló megmérettetésen. A Karl Knauer KG és a Bakic Design GmbH olyan ragyogó megoldással rukkolt elő, amit a szakmai zsűri WorldStar díjjal ismert el luxus kategóriában.

 

megvilágított csomagolás

A nyitás pillanatában elkerülhetetlen a „wow” hatás. (Forrás: WorldStar)

 

A fényes, összecsukható doboz öregedésgátló termékeket tartalmaz, amelyek fiatalos, ragyogó bőrt ígérnek: ez tökéletesen illeszkedik az elline (fénylő) márkához. A felhasználók a nyitás pillanatában átélhetik a „wow” érzést a fényhatásnak köszönhetően.

A világító csomagolás megerősíti az öregedésgátló bőrápolási termékcsalád ígéretét, és pazarul mutatja be az exkluzivitását. Ez jelentős hozzáadott értéket jelent a fokozott figyelem és a garantáltan hosszú távú reklámhatás szempontjából.

Az integrált világítás mellett a dombornyomás és a lézervágás biztosítja, hogy a csomagolás kialakítása megkülönböztesse magát a szokásos kozmetikai csomagolásoktól.