fbpx

BIREG webinár – a jegyek elkeltek, de visszahallgathatja

Írta: Csomor Zsolt - 2021 február 03.

BIREG webinár – avagy mit tegyen a fel- és lerakó címmel tart online rendezvényt 2021. február 4-én a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja. A rendezvény olyan népszerűségnek örvend, hogy minden jegy elkelt. Nem maradt le semmiről, online visszahallgathatja.

 

bireg rendszer

 

Hatályba lép a BIREG rendszer módosítása

A BIREG rendszer módosított éles változata 2021. február 4-én lép hatályba. A módosítás a közösségi engedéllyel végzett fuvarfeladatok esetében megszünteti a regisztrációs és fuvarbejelentési kötelezettséget. Csak azokat a fuvarfeladatokat tekinti engedélykötelesnek, melyekhez kétoldalú egyezmény alapján kiadott árufuvarozói engedély (bilaterális engedély), CEMT engedély vagy kabotázs engedély szükséges.

A jogszabály a fel-és lerakók számára előírja a BIREG rendszerben generált visszaigazolás ellenőrzését, majd 2021. júliustól az elektronikus rendszer aktív alkalmazását is.

 

Értesüljön első kézből és tegye fel kérdéseit szakértőnknek. Amennyiben már nem tudott időben beregisztrálni, de szeretné meghallgatni a webinárt, akkor visszahallgathatja.

Küldje el regisztrációját, és megkapja a videót!