fbpx

Békés hősök a csomagoláson

Írta: Sándor Ildikó - 2021 február 19.

Az egyre népszerűbb aszalt zöldségek és gyümölcsök, valamint diófélék csomagolására keresett megoldást az örmény Ibari Group. A csomagolás tervezéssel kapcsolatban elvárása volt a megrendelőnek, hogy a 16 fajta termékéhez egyedi, feltűnő, mégis a táplálkozási előnyeit, különösen az immunrendszer erősítését kihangsúlyozó megoldást kapjon.

 

heros csomagolás hős

Nemcsak a táplálkozásunkban, de mostmár a világverseny színpadán is hősök.

 

A hős

E tulajdonság vizuális közvetítése érdekében mind a 16 típust heroikus karakterként ábrázolták a Backbone Branding tervezői. Minden termék „hőse” különleges fejfedőt visel, amely készen áll az őrzésre és a védelemre, de egyikük sem tart fegyvert, mert békés hősök, a pusztítás és a háború helyett az a feladatuk, hogy testünket egészségesebbé és egészségesebbé, immunitását pedig erősebbé tegyék.

A Backbone Branding öt különdíjat nyert a tavalyi pentawards 2020 versenyen. A díjazott tervek között szerepelt a HERO’S termékcsalád csomagolása is.

 

Videó a termékcsaládról:

Az egészséges táplálkozás és a figyelemfelkeltés hősei a csomagoláson.

 

Mi is a PENTAWARDS?

2007 óta rendezi meg éves csomagolási versenyét a PENTAWARDS. A 14 év alatt a versenyre több mint 20 000 nevezés érkezett világszerte több mint 64 országból. A gálaünnepséget minden évben más helyszínen tartják, a világ minden táján.

 

Idehaza is büszkék lehetünk világversenyeken is nyertes csomagolásainkra. A legutóbb is WorldStar díjat nyert STI Petőfi Nyomdában zajló csomagolástervezésről és nyertes csomagolásokról itt írtunk.