fbpx

Termelékenység növelése, kiemelkedő nyomtatási minőség

Írta: Barna Ferenc - 2021 február 27.

A címben megfogalmazott, a cégek által megcélzott két kimeneti eredmény egyben is teljesíthető. A Ricoh új professzionális eszközei biztosítják az innovatív nyomtatási munkafolyamatot, mely lehetővé teszi, hogy az adott vállalkozás termelékenységét, termékpalettáját tudja növelni. A végtermék pedig kiemelkedő nyomtatási minőséggel bír, mellyel akár új ügyfeleket is nyerhetünk.

 

L5160e latex nyomtató
A Ricoh ipari nyomtatói kiemelkedő produktivitással, kibővített színtérrel, széleskörű alapanyagfelhasználással, magas megbízhatósággal támogatják a dekorációs nyomtatást (Kép: Ricoh)

 

A Ricoh Hungary Kft. – a pandémia miatti korlátozásokra tekintettel – webinárium keretében mutatta be a két új ipari nyomtatórendszerét: a Pro™TF6251 hibrid UV printert és a Pro™L5160e latex nyomtatót. A 2021. február 23-án megtartott online rendezvényen megismerhettük a cég felépítését, startégiáját, az elmúlt év eredményeit és jövőképét.

A két nyomtató paramétereinek, előnyeinek ismertetése után a cég telfordi bemutatóterméből élő bejelentkezésen keresztül munka közben is látható volt a két ipari nyomtató.

Az újdonságok elsősorban dekorációs anyagok nyomtatására ajánlottak, de a papír és textilián kívül még fára, üvegre, műanyagra vagy akár fémre is nyomtathatunk velük. A színhű nyomtatást segíti, hogy opcionálisan fehér, zöld vagy narancs színekkel egészíthető ki az alap CMYK színrendszer.

A széles felhasználási területtel bíró printereket részletesen bemutatjuk a Transpack következő számában.