fbpx

Egyszerűbb és hatékonyabb címkenyomtatás

Írta: Szerkesztőség - 2021 március 01.

Az ügyfelek gyors, egyszerű kiszolgálása érdekében a jövőben a Ricoh Europe és a Zebra Technologies együttműködik. A két cég közös kapcsolattartási pontokat alakít ki a címkenyomtatáshoz és a kapcsolódó szolgáltatásokhoz.

Az együttműködési megállapodás értelmében a Ricoh Europe által felügyelt nyomtatási szolgáltatásokat használó ügyfeleknek egyetlen kapcsolattartási pontot alakítanának ki, ahol az ügyfél bármilyen címke- és vonalkód nyomtatási igénye kielégíthető lenne.

 

címkenyomtatás
A két cég együttműködéséből az ügyfél is profitál (Kép: Zebra Technologies)

 

A címke nyomtatás kritikus, mindennapos szükséglet a logisztikában

A rendszerhez a Ricoh Europe adja a már jól bevált szolgáltató rendszerét, és széleskörű mérnöki hálózatát; a Zebra meglévő címkenyomtató eszközparkjával egészíti azt ki.

Ebből az együttműködésből gyakorlati haszna lesz a logisztikai, kereskedelmi, egyészségügyi és gyártó vállalkozásoknak egyaránt.

A címke nyomtatás kritikus, mindennapos szükséglete sok vállalat operatív működésének. Vonalkódok és RFID címkék azonosítják a termékeket és csomagokat, lehetővé téve a nyomon követést, bárhol a világon.

 

Az együttműködés egyszerűbb és hatékonyabb munkafolyamatot biztosít

David Mills a Ricoh Europe vezérigazgatója szerint: “Ez a bejelentés határozottan előnyére válik majd a felügyelt nyomtatási szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleinknek. Amellett, hogy megerősíti pozíciónkat, mint egy digitális szoláltatásokat nyújtó vállalat, ez az együttműködés jó példa arra, hogyan lehet egységesíteni azt a környezetet, amiben ügyfeleink dolgoznak, egyszerűbb és hatékonyabb munkafolyamatokat biztosítva számukra.”

 

Forrás: Ricoh Hungary, Sajtótájékoztató

Összeállította: Barna Ferenc