fbpx

Készüljünk együtt a Logisztika Napjára!

Írta: Sándor Ildikó - 2021 március 19.

A járvány nem akadályozhatja meg a szakmát abban, hogy megemlékezzen a logisztikáról, annak jelentőségét ünnepelve. Idén 2021. április 15-én rendezik meg hazánkban a Logisztika napját. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság kerek egy évtizede segít a jelentkezőknek, hogy ingyenes programjaik híre eljusson a logisztika iránt érdeklődőkhöz.

 

logisztika napja amco

Logisztika napja az AMCO-nál 2019-ben

 

A szervezők bíznak abban, hogy alkalmazkodva a megváltozott viszonyokhoz, a járványügyi szabályok betartásával is remek programokat lehet felvonultatni.

Az MLBKT támogatja az események szervezését, biztatja az ágazat szereplőit, hogy szervezzenek online eseményeket, virtuális gyárlátogatásokat, workshopokat, minikonferenciákat, mutassák meg magukat a képernyőkön keresztül az érdeklődő szakmai közönségnek.

 

➦ Tartsa meg Logisztika Napi eseményét online, szuper lehetőségek vannak rendezvények, előadások, bemutatók megtartására!

➦ Tartsa fent a kapcsolatot a szakmai közösséggel!

➦ Kapcsolódjon, hogy a szakmai egyeztetések segítsék az eligazodást!

➦ Mutassa meg, mondja el, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznie!

➦ Most minden eddiginél fontosabb, hogy hírt adjanak magukról!

➦ Érje el az érdeklődőket, hiszen minden figyelem a virtuális térre irányul!

 

Raklapfestés logisztika napja Pannon Egyetem

 

A kezdeményezéshez bárki, bármely intézmény csatlakozhat, aki ingyenes rendezvényt szervezne, amely valamilyen formában kötődik a logisztikához. Az MLBKT segít a programok összefogásában és a promócióban a honlapon, közösségi oldalain és hírleveleiben, de a szervezés a résztvevők feladata. Vegye fel a kapcsolatot a Transpack szerkesztőségével, mi is szívesen beszámolunk az eseményekről, ünnepeljük együtt a szakma napját!

 

Miért érdemes csatlakozni?

  • mert ingyenes bemutatkozási lehetőség,
  • kapcsolatteremtési lehetőség a szakmával, laikus érdeklődőkkel,
  • az eseményről szóló sajtóhírek széles közönséghez eljutnak.

Szervezzen Ön is online formában nyílt napot, ügyféltalálkozót, workshopot, előadást, játékot, bemutatót, bármit, ami közérdeklődésre tarthat számot és hozzájárul a szakma népszerűsítéséhez, a legjobb gyakorlatok bemutatásához!

 

logisztika napja reményi csomagolástechnika

Logisztika napja az Reményi Csomagolástechnikánál 2019-ben

 

Hogyan lehet csatlakozni?

  • állítson össze és szervezzen meg egy izgalmas programot, annak terjedelmét Ön határozhatja meg,
  • Ön döntheti el, kiket fogad: meghatározhat létszámot, célcsoportot (pl. egyetemi hallgatók, középiskolások),
  • küldje el a program adatait online az MLBKT-hoz, hogy minél több emberhez eljusson a program híre (https://logisztikanapja.hu/esemeny-regisztracioja/),
  • hívja meg ügyfeleit, partnereit, beszállítóit vagy akár a közelben élőket.

 

Addig pedig nézzük, hogy ünnepeltünk 2019-ben, összefoglalónk itt olvasható, a 2016-os eseményről pedig itt található a szervezők képes összeállítása.

Logisztika Napja