fbpx

Vecsésen 60 millió eurós logisztikai beruházás

Írta: Szerkesztőség - 2021 március 24.

A CTP kibővíti logisztikai parkhálózatát Vecsésen, ehhez első ütemben egy három épületből álló, 80 000m2-es bérbeadható területet magába foglaló komplexum kerül kivitelezésre.

 

Logisztika és raktározás
A CTP kinőtte budapesti raktár-elosztó központját, logisztikai fejlesztésbe kezdenek (Fotó: CTP)

 

Több száz új munkahelyet generál a térségben

A cég a Budapest környéki raktár-elosztó központot kinőtte, jelenleg nincs szabad, bérbeadható épületük. A 60 millió eurósra tervezett beruházással Vecsésen építi meg az ipari ingatlan-fejlesztő negyedik logisztikai parkját. A projekt első építési szakasza már év elején elkezdődött.

Huszlicska Dávid, a CTP Magyarország üzletfejlesztési igazgatója elmondta, minden budapesti parkjuk iránt erős a kereslet, amelyet a piaci dinamika vezérel. Az új helyszín kiépítésének célja, hogy kielégítsék ügyfeleik növekedési igényeit.

 

Logisztika és raktározás
A cég logisztikai beruházásai során cél a csúcstechnológia, a teljeskörű szolgáltatási lehetőségének kialakítása, ez mellett figyel a fenntarthatóságra is (Fotó: CTP)

 

A CTP a hollandiai székhelyű európai ipari ingatlan-fejlesztő

A cég Magyarországon 250 000 m2 nagyságú fejlesztés alatt álló területtel rendelkezik, 10 parkot üzemeltet az országban, együttesen 520 ezer m2-en. A terveik szerint a társaság magyarországi portfóliója 2022-ben eléri az 1 millió m2-t.

Jellemzően ipari és logisztikai parkjaik csúcstechnológiájúak, teljes körű szolgáltatást nyújtanak. Nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra és a körforgásos gazdálkodás elveinek alkalmazására.

A vállalkozás Közép-Kelet-Európa legnagyobb ipari ingatlan-fejlesztőjeként már nyolc országban van jelen, és 6,3 millió m2 területű logisztikai felülettel rendelkezik.

 

Forrás: CTP, Sajtóközlemény

Összeállította: Barna Ferenc