fbpx

Már a megvásárolt autót is házhoz szállítják

Írta: Csomor Zsolt - 2021 március 25.

Kínában a prémium elektromos meghajtású autómárkával, a Polestarral való együttműködéssel megkezdődött az autók házhoz szállítása. 2021. év második felében pedig már Magyarországon is elérhetővé válik a GEFCO által fejlesztett Moveecar platform. 

 

házhoz szállítás autó gefco

 

Az ügyfélélményt is növeli

Sanghajban és Pekingben a prémium elektromos meghajtású autómárkával, a Polestarral együttműködésben megkezdte az új autók közvetlenül a vásárlókhoz való házhoz szállítását a GEFCO, a globális multimodális ellátási lánc szakértője és az európai autóipari logisztika vezető szolgáltatója.

 

házhoz szállítás autó gefco
Új autóipari lehetőség (Kép forrása: GEFCO)

 

A GEFCO csoport új autóipari lehetőségeket biztosít a Moveecar digitális platformján, logisztikai hálózatának online összekapcsolása révén. Céljuk, hogy megkönnyítsék az autóipar távolsági felhasználásra való átállását, a járművek adásvételének és tulajdonlásának gördülékenyebbé tétele által. A Moveecar a logisztikai és digitális megoldások együttes erejével biztosítja felhasználói számára az üzleti növekedést.

 

házhoz szállítás autó gefco
„Háztól-házig szállítják a megvásárolt autót” (Kép forrása: GEFCO)

 

Integrált, és igény szerint változtatható szolgáltatásokat kínál a járművek nyilvántartásba vételtől azok használatban állásának végéig, mind magánszemélyek, mind pedig vállalatok számára. A szolgáltatások – többek között – magukba foglalják a járművek gyors és effektív háztól-házig szállítását, ami valós idejű nyomon követést is biztosít – olvasható a GEFCO közleményében.