fbpx

Az ALDI termékek házhoz szállítása immár öt városban

Írta: Csomor Zsolt - 2021 április 05.

Három hónappal a szolgáltatás budapesti bevezetése után négy további településen érhető el házhoz szállítással több mint 3000 féle ALDI termék. Az online rendelési lehetőséget és a személyes bevásárlási szolgáltatást a magyar startup, a ROKSH biztosítja.

 

házhoz szállítása aldi

 

Személyes bevásárló intézi az áruk összeválogatását

Az ALDI termékeinek házhoz szállítási szolgáltatása immár Budaörsön, Törökbálinton, Érden és Diósdon is igénybe vehető. Az online vásárlások kosárértéke jelentősen magasabb, mint az üzletekben.

 

házhoz szállítása aldi
(Kép forrása: ALDI )

 

A magyarországi diszkontáruházak közül elsőként az ALDI termékei váltak elérhetővé a személyes bevásárlási szolgáltatást nyújtó magyar startup, a ROKSH weboldalán – olvasható az ALDI közleményében. A vásárlók a ROKSH.com oldalon az irányítószámuk megadását követően az ALDI termékeiből is összeállíthatják bevásárlólistájukat. A termékek kiválasztása után megjelölhetik, hogy mikor és hol szeretnék a bevásárlásukat átvenni.

Ezt követően a ROKSH „személyes bevásárlója” elmegy a vásárlóhoz közeli ALDI üzletbe, ott gondos odafigyeléssel összeválogatja a termékeket, majd az áruházban elérhető aktuális áron megvásárolja és házhoz szállítja azokat. A személyes bevásárló telefonon veszi fel a kapcsolatot a megrendelővel, így adott esetben helyettesítő terméket kínál fel, és az élő kapcsolatnak köszönhetően a megrendelt termékek köre mindaddig módosítható, amíg a személyes bevásárló az üzletben tartózkodik.

A szolgáltatást, amelynek díja a szállítás időpontjától függően már 790 forinttól elérhető, a karanténban élők is igénybe vehetik, mindössze annyi a feladatuk, hogy a fennálló állapotot a megrendelés leadásakor jelezzék.