fbpx

TECHNOFLEX PACKAGING – FSSC 22000 tanúsított vállalat

Írta: Transpack - Hirdetés - 2021 június 09.

Az élelmiszeripari csomagolások az „élelmiszerek részei”. A csomagolásra higiéniai és élelmiszerbiztonsági szempontból ezért ugyanazok a magas elvárások vonatkoznak, mint az élelmiszerekre. A TECHNOFLEX PACKAGING évek óta tartja a magas higiéniai és élelmiszerbiztonsági normákat.

 

A következő cél a soproni telephely tanúsítása

A TECHNOFLEX PACKAGING osztrák telephelyén fenntartott magas higiéniai és élelmiszerbiztonsági normák most a TÜV Ausztria által az FSSC22000 szabványa szerint is tanúsí tásra kerültek. A következő cél pedig a soproni telephely tanúsítása.

Elisabeth Eglseer, a TECHNOFLEX csoport minőségügyi menedzsere, szerint: „Minden egyes munkatársunk hosszú évek óta keményen dolgozik annak érdekében, hogy biztonságosabb élelmiszercsomagolást állítsunk elő, most pedig a hivatalos tanúsításon is kiváló értékelést kaptunk” Az FSSC 22000 (Food Safety System Certification 22000) olyan szabvány, amely az élelmiszerek előállítása során garantálja az élelmiszerbiztonságot.

 

Technoflex Elisabeth Eglseer
Elisabeth Eglseer, a Technoflex csoport minőségügyi menedzsere

 

Az FSSC 22000 összekapcsolja az ISO 22000 követelményeit, élelmiszerbiztonsági irányítási rendszereket és a szektorspecifikus előfeltételi programcsomagokat. Ilyenek például a műszaki specifikációk ISO/TS 22002, ill. PAS 221 vagy a NTA 8059 és néhány további követelmény. Ettől vált a szabvány az élelmiszerlánc minden résztvevője számára széles körben elfogadottá. Az FSSC egy ISO szabványon alapul, és nem tulajdona egyetlen érdekképviseletnek sem. Ez független eljárást biztosít.

A TECHNOFLEX Packaging német nyelvterületen és Magyarországon a termoformázott csomagolások vezető gyártói közé tartozik. Ügyfelei egyedi kívánságainak szem előtt tartása mellett több évtizedes tapasztalat, kimagasló innovációs erő és széles körű szolgáltatási kínálat teszi a vállalatot megbízható, ötletgazdag partnerré.

 

[email protected]

TECHNOFLEX Hungary Kft.