fbpx

Tegyük kulturált helyre a „kutyagumit”!

Írta: Transpack - Hirdetés - 2021 június 28.

A kutyát sétáltatva bizony a kutyagumi kulturált elhelyezése nem mindig megvalósítható. A MEVA-HU Kft. többféle méretű, űrtartalmú és kivitelű tárolóedényt kínál erre a célra.

 

Ideális megoldás a „csomag” elhelyezésére

A kutya az ember legjobb barátja! ismerjük a mondást. A kutya: barát, társ, játszópajtás, munkatárs, „gyógyító orvosság”. Nevelése ad sok örömet és gondot. Ha az utcán vagy a parkokban járunk, figyelmesnek kell lennünk – Nézz a lábad elé! – nemcsak azért, hogy el ne botoljunk, hanem, hogy nem várt „szerencsébe” lépjünk. Nemcsak a kutyatartók, hanem a nem kutyások is szívesen fogadják, ha találnak kihelyezett ürülékgyűjtőket az utcákon, parkokban, játszótereken.

Cégünk többféle, erre a célra megfelelő tárolóedényt kínál, melyek oszlopra szerelhetően, vagy önmagukban is lehetőséget kínálnak a hulladék elhelyezésére. Ezek 25-50 liter közötti űrtartalommal, kihelyezett zacskótartóval ellátott edények. Természetbe illeszkedve zöld színben, piktogrammal ellátva, könnyen észrevehető formában kínálnak lehetőséget a váratlanul elhullajtott „csomag” elhelyezésére.

 

kutyagumi tárolóedény

 

Segítséget tudunk adni, az otthoni kutyagumi elhelyezésére is, papírzsákok vagy műanyag gyűjtőzacskók kínálatával.

 

kutyagumi tárolóedény zacskó kéz

 

Tekintsék meg termékeinket! A problémára megoldást találnak kínálatunkban mind önkormányzatok, szolgáltatók, parkrendezők és magánszemélyek is. Várjuk rendeléseiket!

Mewa