fbpx

A Humusz füzetekkel környezettudatosabban kezdődik a tanév

Írta: Csomor Zsolt - 2021 augusztus 24.

A Humusz Szövetség által forgalmazott iskolai füzetek továbbra is megrendelhetők, amelyek ráadásul már alapanyagukban is környezettudatosak. A füzetek újrapapírból és környezetbarát festékkel készültek.

 

A vásárlással a Humusz munkáját is támogatjuk

A füzetek borítóinak mintája, valamint a rajta olvasható tippek abban segítenek, hogy zöldebbé váljanak a hétköznapjaink és kevesebb hulladékkal terheljük a környezetünket.  A füzetborítók Kollár István grafikus alkotásai. A füzetek megvásárlásával a Humusz hulladékcsökkentő munkáját is támogathatjuk.

 

füzet környezetbarát humuszKép forrása: Humusz Szövetség

 

A füzetekkel a Humusz az iskolai környezeti nevelési munkát is segíteni szeretné. Ezért várják az intézmények, szülők, diákok jelentkezését, ha szeretnének a tanévkezdésig hozzájutni ezekhez a környezetbarát(ságos) füzetekhez.

Iskolák, civil szervezetek számára a Szövetség minimum 100 db füzet vásárlása esetén kedvezményt is biztosít. A füzetek árából befolyt összeget a Humusz Szövetség fenntartására fordul. Így minden egyes füzet megvásárlásával a hulladék elleni küzdelemhez járulhatunk hozzá. A füzetek a Humusz Házban vehetők át (1111 Budapest, Saru utca 11.) hétköznapokon, 9.00-17.00 óra között.