fbpx

Bővíti területi és logisztikai kapacitását a Kifli.hu

Írta: Csomor Zsolt - 2021 augusztus 31.

Új területek felé terjeszkedik a Kifli.hu, így már Budapest agglomerációjában is házhoz szállítja a termékeket. A bővülést raktáruk növelésével, és egy új pékség kialakításával is támogatják.

 

autó férfi nő papírzacskó élelmiszer

 

75 település, több mint 5000 négyzetkilométer

A Kifli.hu bővítésének köszönhetően jelenleg több mint 5000 négyzetkilométer a kézbesítési területe: összesen 75 települést tartozik bele a budapesti kerületekkel együtt.

A cég házhoz szállítási szolgáltatása így már elérhető: Észak-Buda területén Csobánka, Pilisvörösvár, Pilisszentiván és Szentendre. Észak-Pesten Göd és Csomád. Budaörsön Telki, Budajenő és Páty. Dél-Pesten Tököl, Ócsa, Isaszeg, Szigethalom, Taksony, Alsónémedi és Üllő. Továbbá a Balaton körüli szállítási zónák is bővültek Aszófő, Balatonfőkajár, Balatonszabadi és Balatonföldvár településekkel.

 

tehergépkocsi haszonjármű férfi
Kép forrása: Kifli.hu

 

A jelenleg is zajló fejlesztésekkel 4500-ról 9000 négyzetméterre növekszik a Kifli.hu raktármérete, várhatóan szeptember első felében érve el a maximális kapacitást. A nagyobb méret szélesebb termékskálát is jelent, ami 12000 árucikkről 15000-re bővül. Ezek közül több mint 1500 termék vásárlói kérések alapján kerül a kínálatba. A raktár mellett saját pékséget is nyitnak, ami működését 8-10 különböző péktermékkel fogja megkezdeni szeptember folyamán – olvasható a termékmix.hu oldalon.