fbpx

A DACHSER már naponta indít gyűjtőjáratot Horvátországba

Írta: Csomor Zsolt - 2021 szeptember 16.

A DACHSER korábban heti egy-két alkalommal indított gyűjtőjáratot, ma viszont már napi szinten. A szállítási idő is jelentősen csökkent az új közvetlen járatoknak köszönhetően, így költséghatékonyabbá vált a szállítás az ügyfelek részére.

 

Átlátható logisztikai szolgáltatás

A Liegl&Dachser az évek során számos járatbővítést hajtott végre. A meglévő nyugat-európai (Ausztria, Franciaország, Németország) és kelet-európai (Szlovákia, Csehország, Lengyelország) desztinációk után terveik szerint ősztől Szlovénia mellett most már Horvátországba is közvetlen napi járatot indít Liegl&Dachser. A pilisvörösvári székhelyű vállalat az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti, naponta 18 járat indul a közvetlen úticélok felé.

 

konténer telephely raktár épület
Kép forrása: DACHSER

 

A DACHSER-nél meghatározott menetrend szerint indítják a járatokat, órára és percre pontosan tervezik a szállítási folyamatokat. A pilisvörösvári és zalaegerszegi telephelyekről történő napi indítással a Horvátországba irányuló szállításokat az új járatoknak köszönhetően 1 munkanapos futamidővel biztosítják az ügyfeleik részére.

Július 1-től Horvátországban is igénybe vehető a DACHSER entargo termékcsaládja, a targoflex, targoseed és targofix, ami biztosítja az ügyfelek tranzitidőre vonatkozó elvárásait. Az entargo termékcsalád révén a DACHSER European Logistics standardizált és átlátható logisztikai szolgáltatást kínál Európa egyik leghatékonyabb szállítási hálózatának teljes területén.