fbpx

Találkozzunk a 29. MLBKT Kongresszuson – az év supply chain eseményén!

Írta: Transpack - Hirdetés - 2021 október 19.

A 29. MLBKT Kongresszus, az év logisztikai eseménye olyan sikerre éhes ellátásilánc-szakembereknek szól, akik szeretnek 3 nap alatt 30 könyvnyi tudást megszerezni, miközben kapcsolatokat építenek, üzletet szereznek és „leteszik a névjegyüket a szakmában. És mindezt finom kávéval, ínycsiklandó ebéddel és képeslapra kívánkozó környezetben ejtenék meg, mert megérdemlik.


JELENTKEZÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

Aki jól azonosítja a tényleg fontos trendeket, hatalmasat nyerhet

Felmerülhet Önben is az a kérdés, hogy: „Miért épp az idei Kongresszusra menjek el?”

Erre a válasz túlmutat azon, hogy „találjuk ki az életünket a Covid alatt/után”. Ez csak a felszíni olvasat.

Jelenleg azt látjuk, tapasztaljuk, hogy egyidőben jelentkeznek olyan események, amelyek külön-külön is komoly kihívást jelentenek. Csak néhány ezek közül:

  • Benne van a levegőben egy világgazdasági válság (magas az infláció, az újrainduló gazdaságok keresleti sokkot okoznak, e sorok írásakor a piac a kínai Evergrande gigantikus ingatlanfejlesztő csődjétől retteg).
  • A rekordmeleg nyár miatt egyre sürgősebb a karbonlábnyom csökkentése, a fenntarthatóság, az újrahasznosítás – és a klímavédelem (ez kihat a szállítmányozástól kezdve, a csomagolásokon át, mindenre).
  • A Covid miatt szélsebesen digitalizált vállalatok most joggal félnek a zsarolóvírusoktól és kibertámadásoktól.
  • A mesterséges intelligencia a kapun dörömböl.
  • A drónkiszállítás már a jelen.
  • A raktárakat automatizálják.
  • Szélsebesen fejlődnek az önvezető autók.
  • Az „Internet of Things” itt van velünk.
  • A világpolitikában új hidegháborútól tartanak (USA—Kína).
  • Használatra kész a „smart contract”-technológia.

 

 

A teljesség igénye nélküli felsorolásból is látható, hogy mintha a változások felgyorsultak volna. Mik a legnagyobb veszélyek, mik a legnagyobb kihívások? Eltelik pár év, és visszatekintve már könnyű lesz megmondani – de senki nem akar utólag okos lenni.

Az ilyen „összesűrűsödő időszakok” lényege épp az, hogy aki jól azonosítja a tényleg fontos trendeket, az hatalmasat nyerhet – aki elvéti a lépést, az akár véglegesen lemaradhat.

Jelen korszakunk ahhoz hasonló, amikor már feltalálták az autót, de a többség még lovaskocsival jár, vagy amikor az internet már megjelent, de még nem terjedt el globálisan.

Ilyen korszakhatárnál nincs olyan, hogy túl sok információ. A 29. MLBKT Kongresszus több tucat friss előadásával és a magyar logisztikai és ellátásilánc-szakma legnagyobb koponyáival közösen fedezhetők fel a most kulcsfontosságú lépések. Megpróbálunk előre okosok lenni, hogy ne utólag kelljen.

Várjuk Önt is a Kongresszuson!

 

Ide kattintva jelentkezhet az év logisztikai eseményre.

További információért kattintson ide, a részletes programot pedig itt találja.