fbpx

Ismét a legkiválóbb hazai márkák közé választották a MEWA-t

Írta: Csomor Zsolt - 2021 november 06.

A szakmai zsűri immár az egymást követő negyedik évben választotta a MEWA-t a legkiválóbb magyarországi márkák közé. 2021-ben a német brand újra elnyerte a Business Superbrands elismerést. A díj kapcsán a legfontosabb tudnivaló, hogy erre az elismerésre nem lehet pályázni: a győzteseket objektív, mérhető kritériumok alapján válogatja ki egy szakemberekből álló testület.

 

Elismerés a kiemelkedő teljesítményért

„Óriási elismerése ez a csapatunknak és az elvégzett munkának” – emelte ki Horváth László, a MEWA magyarországi vállalatának ügyvezetője. A pénzügyi és szakmai szempontok alapján összeállított szűk listáról a Superbrands Business Brand Council zsűritagjai értékelik és választják ki a díjazottakat.

 

ember pálma növény oklevél  
Horváth László, a MEWA magyarországi ügyvezetője (balról) és Kövesdy Gábor, Business Superbrands márkamendzser (jobbról)

 

„A zsűri ezzel a sorozatban negyedszer megítélt kitüntetéssel a MEWA márkafejlesztés terén nyújtott kiemelkedő teljesítményét ismerte el” – emelte ki Kövesdy Gábor Business Superbrands márkamenedzser a Superbrands oklevél átadásakor.

„Büszke vagyok arra, hogy a MEWA negyedik alkalommal is Business Superbrands lett, és úgy gondolom, hogy ez az elismerés a fenntartható fejlődés és természeti erőforrások megóvása érdekében kifejtett erőfeszítéseinknek is szól” – fűzte hozzá az ügyvezető. A díjazás annál is értékesebb, mivel egy olyan évben nyerte el a vállalat, amikor a Covid-járvány komoly kihívás elé állította a gazdasági élet szereplőit.

 

oklevél ember kéz
Képek forrása: MEWA