fbpx

„Környezetbarát csomagolás világszínvonalon”

Írta: Transpack - Hirdetés - 2021 december 15.

Napjaink slágertémája a környezetkímélő technológiák kialakítása, környezetbarát termékek piacra juttatása. Ki-ki a maga területén keresi azokat a pontokat, ahol lehetőség nyílik a felesleges, ártalmas megoldások kiszűrésére. A RUNTI Kft. által kizárólagos joggal képviselt ITALPACK srl több évtizedes múltra tekint vissza.

 

Runti italpack

 

Háromműszakos termeléshez is ideális választás

Az ITALPACK srl jelszava az egészséges környezetvédelem előtérbe helyezése. Automata csomagolóvonalainak elismertségét igazolja az immár ezernél több referenciaüzem a világ 100-nál több országában, melyek révén kategóriájában vezető pozíciót tölt be. A stabil kapcsolatot jól jellemzi, hogy a két cég zökkenőmentes együttműködésének köszönhetően hazánkban a PACK csomagológép-család 15 vonala üzemel.

A PACK csomagolócsalád a malom- és cukoriparon keresztül vált ismertté. Az előregyártott papírzacskókba csomagoló, automata üzemelésű géptípus a hosszú évek tapasztalatai alapján igazolta, hogy minden olyan követelménynek megfelel, amit egy folyamatos, akár háromműszakos termelés megkövetel. Különös figyelmet érdemel az elmúlt években bevezetett internetes segítőrendszer, mely bármely időben közvetlen kapcsolatot teremt a gyár és a gyártó specialistái között az esetleges üzemzavarok elhárítása, vagy pótalkatrészek megrendelése esetén.

 

Runti italpack

 

Kézenfekvő, hogy a töretlen sikereire alapozottan az ITALPACK is keresi azokat a lehetőségeket, mellyel az előregyártott papírtasakba csomagolt termékek száma bővíthető. Így például a különféle ömlesztett és darabos élelmiszerek, például rizs, fűszerek, tésztafélék és a vegyipar számos terméke szerepel már a felhasználók palettáján. Szándéka megvalósításában segít, hogy a nyomdaipar igen tetszetős, színes, figurás felületeket tud produkálni a 0,5-től 25 kg-ig terjedő egységcsomagokra.

Az ITALPACK slágerterméke, a PACK 50/10-es a választott konfigurációtól függően a közepes és nagyméretű, 2500-12 500 g-os zacskók csomagolására specializálódott.

Runti

 

Köszönhetően a nagy sebességű gyártókapacitásnak, a 2500 g és 12 500 g közötti tasakokat akár 20 tasak/perc sebességgel is képes csomagolni. Ezekkel a paraméterekkel a berendezés már a szelepes zsáktöltők alternatívájának is tekinthető. Nem hagyható figyelmen kívül, hogy a zsák lényegesen olcsóbb a szelepes zsáknál.

Runti italpack

 

Weboldal
www.italpack.net
E-mail
[email protected]
Telefonszám
+36 30 414 5206