fbpx

Keresik a logisztikai szakma kiválóságait

Írta: Csomor Zsolt - 2021 december 18.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT), mint a logisztikai szakterület egyik meghatározó szervezete, a komplex logisztikai és ellátási lánc szemlélet további erősítése, a fenntarthatóság elvének és a vállalatok felelősségteljes irányításának elterjesztése, valamint a legjobb vállalati gyakorlatok hazai és nemzetközi szintű ismertté tétele érdekében 2021-ben ismét meghirdeti a Logisztikai Kiválóság Díjat.

 

Fókuszban az fenntartható, innovatív megoldások

A Logisztikai Kiválóság Díj odaítélésének célja az elmúlt időszakban (1-3 évben) megvalósult, példamutató szakmai projektek elismerése a logisztika és ellátásilánc-menedzsment területén.

 

ember kéz díj zakó
Kép forrása: MLBKT

 

A lehetséges alkalmazásokat/megoldásokat bemutató pályázatok széles körből érkezhetnek: pl. a logisztikai tevékenység újratervezése vagy integrálása a vállalati folyamatokba, különböző technológiák innovatív alkalmazása, új szállítási vagy raktározási rendszerek bevezetése, az ellátási láncok fenntartható átszervezése vagy az információs és kommunikációs technológiák hasznosítása az ellátási láncban.

A díj nem korlátozódik a termelési vagy kereskedelmi ágazatban tevékenykedő vállalatokra; várják szolgáltatóvállalatok, illetve szervezetek pályázatait, valamint a mezőgazdaság vagy honvédelem területén megvalósított megoldásokat is. Nagyvállalatok jelentkezése mellett kifejezetten várják a kis-és középvállalatok, vagy akár szervezeti egységek jelentkezését is. Lehetőség van közös pályázatok benyújtására is megbízó és megoldás-szállító, vagy együttműködő vállalatok számára.

Az MLBKT célja a fenntartható, innovatív, egyedi, előremutató logisztikai ötletek, megoldások, koncepciók díjazása. A lényeg, hogy a pályázatból egyértelműen kiderüljön: a vállalat elsődleges céljainak megvalósításához milyen mértékben járult hozzá a logisztika.

Pályázati jelentkezési lap (1 oldalas) beadási határidő: 2022. január 15.

A pályázat részletes információit itt olvashatja el.

 

Összeállította: Csomor Zsolt