fbpx

A Smurfit Westrock globális csomagolási vállalat

Írta: Transpack-2024/IV. lapszám cikke - 2024 július 13.

A Smurfit Westrock plc, a fenntartható csomagolás globális vezető vállalata örömmel jelenti be, hogy a Smurfit Kappa és a WestRock korábban bejelentett egyesülésének július 5-én történő lezárását követően 2024. július 5-én „SW” ticker alatt elsődlegesen a New York-i tőzsdére (NYSE) kerül. A vállalatot a Londoni Értéktőzsdén (LSE) is jegyzik „SWR” jelöléssel.

A 40 országban működő és több mint 100 000 ember szakértelmét hasznosító Smurfit Westrock egyedülálló és páratlan képességgel rendelkezik a tekintetben, hogy ügyfeleinek a megújuló és újrahasznosítható csomagolási megoldások legváltozatosabb, leginnovatívabb és legfenntarthatóbb választékát nyújtsa.

„A Smurfit Kappa és a WestRock egyesülésével a világ vezető fenntartható csomagolóipari szereplője jön létre, amely a két vállalat óriási tapasztalatát és szakértelmét egyesíti” – mondta Tony Smurfit, a Smurfit Westrock vezérigazgatója. „Úgy véljük, hogy ez az egyesülés a fenntartható csomagolások terén a go-to vezető vállalatot és a legmegfelelőbb partnert hozta létre. Büszke vagyok arra, hogy engem választottak ki ennek a nagyszerű csapatnak a vezetésére.”

„Mind a Smurfit Kappa, mind a WestRock részvényesei elsöprő többséggel támogatták az egyesülésünket. A Smurfit Westrock egyedülálló földrajzi jelenléttel rendelkezik, és iparágvezető alkalmazásainkon keresztül páratlanul képes értéket nyújtani ügyfeleinknek” – tette hozzá Ken Bowles, a Smurfit Westrock pénzügyi igazgatója.

A kereskedés az LSE-n 2024. július 8. reggel 8:00-kor (BST), a NYSE-n pedig 9:30-kor (EDT) kezdődött, a harangszót követően.