A DAF Trucks elnyerte a tekintélyes „Computable Award 2018” díjat

Háromdimenziós tehergépkocsi-konfigurátora (3D DAF Truck Configurator) kifejlesztéséért a DAF Trucks elnyerte a tekintélyes „Computable Award 2018” kitüntetést.

Az új, legkorszerűbb web-eszköz immár optimális tehergépkocsijuk online konfigurálását is lehetővé teszi a DAF ügyfelei számára. A Computable Awards elismerései Hollandia legjelentősebb IT-díjai, amelyeket az IT-szakemberek alkotta zsűri és a Computable magazin olvasói szavazatai alapján ítélnek oda. A DAF az „Év Digitális Fejlesztése” („Digital Innovation of the Year”) kategória mezőnyében diadalmaskodott.

A DAF háromdimenziós tehergépkocsi-konfigurátora (3D DAF Truck Configurator) immár online teszi lehetővé az igényeknek leginkább megfelelő tehergépkocsi kialakítását, minden alkalmazási területre. Legyen szó egy vagy két hajtott, illetve összesen két-, három- vagy négy tengelyről, kormányzott első vagy hátsó kiegészítő tengelyről, rövid-, hosszú- vagy magasított Space, illetve Super Space Cab fülkéről, az új online-eszközzel minden elképzelhető fülke-alváz és tehergépkocsi variáció konfigurálható.

DAF Transport Efficiency

Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagja számára különösen is örömteli a kitüntetés. - Mindig is a piac még jobb kiszolgálásának lehetőségeit kutattuk – hangsúlyozta, majd hozzátette: - A 3D DAF Truck Configurator segítségével ügyfeleink igény szerint specifikálhatják a számukra legoptimálisabb tehergépkocsit, adott esetben akár felépítménygyártójukkal és márkakereskedőjükkel közösen. Ez az innovatív online-megoldás harmonikusan illeszkedik a DAF Transport Efficiency filozófiájába. Felhasználóbarát kezelés jellemzi, s jelentősen felgyorsíthatja a tehergépkocsi-vásárlást, mivel a felépítménygyártók a tervezés korai szakaszától bekapcsolódva már a járművek szállítási ideje alatt megkezdhetik a felépítmények legyártását.

Összesen hatvan induló nevezett a „Computable Awards 2018” az „Év Digitális Fejlesztése” („Digital Innovation of the Year”) kategóriájának mezőnyébe, közülük került ki végül tíz jelölt.

Összeállította: Kalmár Nárcisz

Hirdetés
(Irisz) Still Baoli

Ezeket olvasta már?

Bruti Terzo magyar színekben a DAF-verseny nemzetközi döntőjén
18 tehergépkocsi-vezető versenyez szeptember utolsó hétvégéjén Luxemburgban a Goodyear tesztpályáján
Szegedi sikerek Északon
Az idei évben Dániában rendezték meg az általános iskolásoknak a World Robot Olympiad versenyt.
DAF világújdonság a Matexpo kiállításon
Megtekintheti a DAF újdonságát, a CF FAW 8x4 tehergépkocsit is a belga építőgép-kiállításon.
Rekordidő alatt elért termelési mérföldkő a DAF-nál
Ünnepélyes keretek között átadták a százezredik újgenerációs DAF XF tehergépkocsit.