DAF világújdonság a Matexpo kiállításon

Részt vesz a DAF a belgiumi Kortrijk városában kétévente megrendezett Matexpo építőgép-kiállításon, hogy bemutassa az építőipar szereplőinek a teljeskörű és személyre szabott termék-, illetve szolgáltatáskínálatát.


Forrás: DAF Trucks

A Matexpo 5-ös pavilonjában rendezi be a DAF a 300 négyzetméteres standját, ahol három járművet állítanak ki: egy 19T LF Construction kivitelt helyi és regionális elosztásra, egy XF Super Space Cab modellt nehézsúlyú fuvarozáshoz és egy új, 8x4-es CF FAW tehergépkocsit különféle alkalmazásokhoz.

Az új FAW alváz – amely CF és XF fülke-alvázként is rendelkezésre áll – sajátossága a hátsó hármas tengelycsoport, azaz tridem, amely a kiváló hajtási képességek érdekében egy hajtott tandemtengelyből, valamint a csupán 15,6 méter átmérőjű fordulási körhöz és piacvezető manőverezőképességhez egy kormányzott utánfutó tengelyből áll. Ez az alváz tökéletesen megfelel billenőplatós, betonkeverő és egykaros, horgos konténeremelő felépítményhez is.

Richard Zink, a DAF Trucks igazgatótanácsának marketingért és értékesítésért felelős tagja úgy nyilatkozott, hogy a DAF a 20 százalékos piaci részesedésével egyértelműen az első helyen áll az európai nyergesvontatók kategóriájában. Az építőipari szegmensben is ők kínáljuk a legjobb választékot, hiszen a DAF fantasztikus járműpalettája a legmagasabb szintű igényeknek is megfelel. Az új FAW is azt a törekvésüket tükrözi, hogy tovább növekedjenek az építőipari szegmensben.

Hirdetés
(Írisz) Kardex

Ezeket olvasta már?

Peter Jacobs nyerte a 2019-es DAF járművezető-versenyt
Szerte Európából 18 induló mérkőzött meg a Goodyear tesztpályáján.
Az érdeklődő cégek 2019. október 31-ig kedvezményes helydíjakon foglalhatnak.
Bruti Terzo magyar színekben a DAF-verseny nemzetközi döntőjén
18 tehergépkocsi-vezető versenyez szeptember utolsó hétvégéjén Luxemburgban a Goodyear tesztpályáján
DAF világújdonság a Matexpo kiállításon
Megtekintheti a DAF újdonságát, a CF FAW 8x4 tehergépkocsit is a belga építőgép-kiállításon.