A Derby Trans a DAF mellett voksol

Több mint tíz éve rendszeresen kerülnek DAF nyerges vontatók a Derby Trans Kft., illetve a Derby Logistics Kft. flottájába. Idén februárban öt-öt XF 480 Super Space Cab modellt szerzett be a két cég, amelyeket még ebben az évben várhatóan további körülbelül tíz ugyanilyen jármű követ majd.

Szvitek László vállalkozásai igen sokrétű fuvarozási tevékenységet végeznek. Ugyanis az 1996-ban alapított Derby Trans Kft. hűtős és dobozos nyerges szerelvényekkel jellemzően gyógyszeripari és nagy értékű árukat szállít, míg a Derby Logistics Kft. ponyvás mega nyerges szerelvényekkel főként autóipari beszállítást végez Nyugat-Európa területén. A járművek általában 12-18 tonna rakománnyal közlekednek és évente átlagosan 180-200 ezer kilométert futnak. A két cég flottájában összesen 92 nyerges vontató dolgozik, ezeknek körülbelül a fele DAF márkájú.

Meggyőző érvek

 -DAF járműveket 2007 óta üzemeltetünk kedvező szervizköltségeik és megbízhatóságuk miatt, továbbá gépkocsivezető kollégáink szeretik a Super Space Cab fülke tágasságát. Emellett elégedettek vagyunk a DAF szervizkiszolgálásával is. Az új generációs, 480 lóerős modellek pedig másfél literrel kisebb átlagos üzemanyag-fogyasztással dolgoznak, mint a korábbi 460-asok, így még előnyösebbek a fenntartási költségeik. Ezért most tíz XF 480-ast szereztünk be, három év utáni visszavásárlási garanciával, valamint három év garanciával és karbantartási szerződéssel. Idén még további körülbelül tíz DAF XF 480 Super Space Cab vontató forgalomba állítását tervezzük– mondta Szvitek László, a Derby Trans Kft. és a Derby Logistics Kft. tulajdonosa.

Ezeket olvasta már?

Egy magyar író 51 éve megjósolta a jövőt!
„Attól félek, ötven év múlva nem lesz, aki lehajol egy mosogatórongyért”.
Szállítmányozás: visszaesünk az EU-s piacon
A válságot is jól átvészelő hazai fuvarozásnak a Mobilitási Csomag és a sofőrhiány jelentik a legnagyobb kihívást az ágazatban
"Mire számítsunk a logisztikában 2020-ban” konferencia
A felénk irányuló információkat sokszor nehéz követnünk és megértenünk, de ehhez kiváló segítséget nyújtott a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja által szervezett rendezvény.
A UPS bejelentette új stratégiáját
A UPS új digitális programja az e-kereskedelemben minden igényét kiszolgálja