Energiahatékonyság felsőfokon

FHB négytámaszú ellensúlyos 80 V-os elektromos targonca 3,5 tonna maximális kapacitással

Az FHB targoncacsalád tervezésekor a biztonság és a kezelhetőség optimalizálása volt a cél. A 80 V-os targonca még nagy emelési magasságnál is rendkívül stabil marad. A duális motorokkal hajtott, kompakt és költséghatékony gépet könnyű kormányzás jellemzi.

Intelligens és hatékony kialakítása révén az FHB optimális biztonságot és kezelhetőséget biztosít. A kezelő kényelmét szolgálja a speciális kormánykerék, a hatékony lamellás fékrendszer, a kezelői jelenlétet érzékelő rendszer és az előnyösen kialakított ellensúly. Innovatív kialakítása alacsony energiafogyasztást tesz lehetővé, ezzel biztosít kiváló teljesítményt mind a beltéri, mind a kültéri használat során. Az ECO üzemmóddal hosszabb üzemidő, míg a PRO üzemmóddal nagyobb teljesítményt érhető el. A külön rendelhető „Feather Touch” kormányzással akár 20% energiát is megtakaríthatnak. Az így megnövelt üzemidő jelentősen javítja a termelékenységet.

További előnyös tulajdonságok:

– Az intelligens „Curve Control” kanyarodás-szabályozás a kormányzási szögtől függően automatikusan szabályozza a targonca sebességét.

– Az egyedi kormányzást biztosító intelligens szoftver az ellenirányban forgó hajtókerekeket is vezérli.

– A vezetési testhelyzet igény szerint állítható és az extra széles fellépő garantálja a biztonságos beszállást.

– A targonca ideális választás a gyártás, élelmiszeripar, italgyártás, autóipar, fémipar, faipar és a megfelelő védelem miatt a vegyipar területén is.

www.nagoya.hu

Ezeket olvasta már?

CLARK – elektromos targoncák, dízel vagy gázüzemű targoncák?
Az EPXi e-targonca csendes és környezetbarát alternatíva azoknak, akik más meghajtású anyagmozgató eszközt választottak.
Új márka a magyar raktárakban
A Baoli célja, hogy targoncái, anyagmozgató eszközei stabilak és megbízhatóak legyenek, rendkívül vonzó áron kínáljanak logisztikai megoldásokat.
’Black Friday’ a Horoszcoop Anyagmozgatás Kft.-nél
A cég hírnevét és üzleti sikereit minőségi termékei szolgáltatásai, versenyképes árai alapozzák meg.
Jungheinrich: Stratégiai beruházás a lítiumion-technológia területén
A Jungheinrich és a Triathlon vezető szerepet tölt be a lítiumion-technológia különböző felhasználási területein.