Fél nap alatt a Föld körül

Egy napra berendezett színes világfaluban, a kulturális sokszínűség és az együttműködés játékaival ünnepelte a hatvani Szent István Általános Iskola az új tanév kezdetét.

A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. támogatásával idén már a hetedik Bosch évfolyam kezdte el a tanévet, 19 első osztályos kisdiákkal. A hatvani Bosch gyár az új osztályba több mint 3 millió forint értékben vásárolt bútorokat, tanulói és tanári asztalokat, székeket, szekrényeket és egyéb, tanulást segítő eszközöket, fali táblát, parafatáblát és egy interaktív táblát.

A legújabb termet birtokba is vették a diákok, a Szent István Általános Iskola falai között így már 7 Bosch osztályban összesen 167 gyermek tanul. A Bosch vállalkozási tevékenységéhez elengedhetetlen munkatársai biztos családi és szociális környezete, amelynek megteremtése és javítása kiemelt fontossággal bír. A Bosch vezetése természetesnek tartja, hogy minden igényt kielégítő, családközpontú iskolai ellátással és szolgáltatással segítse a kollégáit, mondta Wolfgang Stein, a hatvani Bosch gyár gazdasági ügyvezető igazgatója.

Az idei iskolai tematikus napon a globalizáció, a kulturális sokszínűség és az együttműködés fogalmait fordították le a szervezők a játék nyelvére. A gyerekek egy interaktív és különleges világjátékban fedezhették fel a világ földrészeit, és nekik fél nap leforgása alatt sikerült körbe utazniuk a Földet. „A mai közös játék a világ különböző nemzeteinek és országainak hagyományait, kulturális szokásait elevenítette fel.

 

Ezeket olvasta már?

Egerbe helyezi brémai termelését a Bosch
A Bosch Automotive Steering a jövőben a fejlesztésre kívánja helyezni a hangsúlyt Bérmában.
Babakocsikhoz fejleszt intelligens hajtásrendszert a Bosch
A Bosch új rendszere először a svéd Emmaljunga kínálatában jelenik meg 2020 elején babakocsi.
Robotika szakkör általános iskolák számára
A programra közel 50 általános iskola jelentkezett, a szakkörön az 5 kisorsolt vehet részt.
Fél nap alatt a Föld körül
A Robert Bosch Elektronika Kft. támogatásával a hetedik Bosch évfolyam kezdte el a tanévet.