Horror a nyomda- és csomagolóiparban: a selejt elpusztíthatatlan

Hétfő reggel. Csörög a telefon. Képzeld el, hogy megkeres a legnagyobb svájci gyógyszergyár, hogy doboz kellene! Atompontos, vonalkódos, Braille-írásos.

Döbbenten lerakod a telefont. Átszaladsz az üzembe. Azon kattog az agyad, micsoda lehetőség. Szembejön Marika. 30 éve dolgozik itt. Ismered a gyerekeit, az unokáit. Meg is kérdezed, hogy vannak, de nem tudod, mit válaszol, mert azon gondolkodsz, hol lehet Pista. Vele kell megbeszélned, hogyan is lehet ezt legyártani. Marika ekkor elpityeredik: „Nem vagyok a régi! Tudom! Hibázok. Ma is. De már csak 2 év van a nyugdíjig. Ugye maradhatok?” Ez visszaránt a valóságba. – Maradt benne selejt, Marika? Sok?Sír.

- Nem baj, megoldom. Menjen vissza. Nem látta Pistát? De már rohansz is tovább. Jön szembe Pista. Meglátod és tudod, most valami nagyot kell lépni, hogy ez sikerüljön. ...

Éjszaka érsz haza. Még nem tudod a megoldást, csak azt, hogy ezt most meg kell oldanod. Most megmutatod mindenkinek!...

Kedd reggel. Fáradtan, de izgatottan érsz be. Felhív egy olasz kávéforgalmazó, hogy az ázsiai piacra megy a legjobb, exkluzív kávéjával. Tőled rendelné a szupermenő csomagolást arany színű, ékköves design, kínai, vietnámi, indonéz és indiai felirattal.

Döbbenten lerakod a telefont. Rohansz az üzembe. Az agyad nem kattog, elfüstölt.

Szembejön Márk. 2 éve dolgozik itt. Árvagyerekként nőtt fel, 10 évig kallódott, te karoltad fel, sokat fejlődött, de még nem az igazi, még figyelmetlen, és kapkod.

- Hello, főnök! Pista küldött hozzád. Azt mondta, vigyem el az autódat mostani. Csillog a szeme, tudod, bármit megtenne érted.

- Mit csináltál, Márk?

- Hááááát, asszem, főnök, elrontottam... de a rózsákat látta? Amit az ablaka alá ültettem tavaly! - Ööööö, igen, szépek. Pista benn van az irodájában?...

Éjszaka érsz haza. Már tudod a megoldást. Felhívtad a Keményfémet.

Komplett megoldás: Dobozhajtogató, - ragasztógép ellenőrző egységgel Európából Versenyelőny: csomagolanyag-gyártó nyomdáknak

A VERSOR dobozhajtogató-ragasztógépgyártó új speciális in-line ellenőrző egysége akár meglevő dobozgyártógép elé telepíthető.

Az Inspektor 55/80 egység olyan hibák automatikus feltárására és kiszűrésére alkalmas, mint a nyomathiba, vonalkódhiba, Braille-hiba, szöveghiba (pl. kínai vagy egyéb „egzotikus” szöveg hibái, karakter eltérései), szövegmutációk összekeveredése.

Az ellenőrző egység a Versor gépeibe integrálva, vagy off-line különálló gépként is elérhető.

Ezen felül bemutatjuk a Versor cég kompakt dobozhajtogató-ragasztógépét.

A Verso 60 a kozmetika, gyógyszer, élelmiszer- és egyéb termékek csomagolásának népszerű terméke Európában.

Ennek oka:

  • a kis helyigény (9-10 m),
  • könnyű kezelhetőség,
  • kedvező ár,
  • nagy teljesítmény (akár 300 m/perc),
  • a csúcsminőség és
  • az európai tervezés, gyártás, alkatrészellátás, szerviz- és technikai támogatás.

Igény esetén a gép nagyobb méretben, egyéb paraméterekkel is elérhető!

Keressen minket!

2373 Dabas III, Vasút u. 105.

+36-29-360135

kemenyfem@kemenyfem.hu

www.kemenyfem.hu

no