Hirdetés
(Timi) SIRHA

Ilyen a márkahűség a szállítmányozásban

Spanyolországtól Skandináviáig járják Nyugat-Európa útjait a Tóth és Torgyik Trans Kft. járművei, amelyek jellemzően kis tömegű, de nagy térfogatú árukat, például szigetelőanyagokat szállítanak. A flottában jelenleg nyolc pótkocsis, 120 köbméter raktérfogatú szerelvény és két nyerges mega szerelvény üzemel. A fülke-alvázas tehergépkocsik közül négy DAF LF 250 típusú, négy pedig DAF XF típusú, ebből a három legfiatalabb már kéttengelyes és 430 lóerős. A két nyerges vontató XF 480 típusú.

Megalapítása óta, azaz harminc éve szinte csak DAF tehergépkocsikkal dolgozik Tóth László vállalkozása. A térfogatáruk nemzetközi fuvarozására szakosodott Tóth és Torgyik Trans Kft. az elmúlt hónapokban egy új XF 480 Super Space Cab mega nyerges vontatót és két XF 430 Super Space Cab 4x2-es, fülke-alvázas tehergépkocsit állított munkába.

Az utóbbi időben már csak háromtengelyes szerelvényeket állítanak munkába a kedvezőbb úthasználati díjak érdekében, ezek hasznos teherbírása 16 tonna. Így ezek az új XF fülke-alvázas teherautóik is kéttengelyesek, és egytengelyes pótkocsit húznak. Ha ismét esedékes lesz járműbeszerzés, ugyanilyen XF 430 4x2-es tehergépkocsikat terveznek vásárolni.

Fotó: Az egyik új DAF XF 430 Super Space Cab tehergépkocsit a Kamion-Európa-bajnokság hungaroringi versenyhétvégéjét kísérő Kamionfesztiválon vette át Tóth László ügyvezető igazgató (jobb oldalon) Sánta Attilától, a Hungarotruck Kft. értékesítőjétől (bal oldalon).

 

 

 

 

 

Hirdetés
QLM (Timi)

Ezeket olvasta már?

A nagy igénybevételhez a DAF XF vált be
A TejTranszport Kft. DAF-flottája három új XF 480 SC vontatóval bővült.
Megváltozik a Waberer’s neve
Az európai nemzetközi közúti fuvarozás jól ismert márkaneve, a Waberer’s Nexways-re változik.
Bővíti mozdonyflottáját a Rail Cargo Hungaria
A vállalat működésében mérföldkő az idei év, amelynek első nyolc hónapjában a saját mozdonyokkal történő árutovábbítás aránya átlépte az 50%-ot.
Ingyen kerékpárhasználat a kamionosoknak
Nem kell a sofőröknek kamionjukkal menni a parkolóból bevásárolni a legközelebbi városba.