Hirdetés
(Timi) SIRHA

Jövőre ismét Sirha Budapest

A régió legjelentősebb csomagolóipari, logisztikai, élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, pék- és cukrászipari, valamint gasztronómiai szakkiállítása 2020. február 4-6. között várja a szakembereket is a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A 2020-as Sirha Budapest szakkiállításhoz az elmúlt alkalmakhoz hasonlóan a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) is bemutatkozik.

Tavaly a teljes kiállítási terület több mint 10 százalékát foglalták el a csomagolóipari és logisztikai szakmában tevékenykedő vállalatok. A jövő évi kiállításra számos kiállító már most jelezte részvételi szándékát, lefoglalva közel 300 négyzetméter területet a kiállítás legnagyobb, A pavilonjában.

A szakkiállítás legutóbb 21.500 látogatót vonzott, akik szintén mintegy 10 százaléka elsődlegesen a csomagolóipar iránt érdeklődött. A kiállítás látogatóinak mintegy 60 százaléka volt döntéshozó, ők legutóbb mintegy 300 vállalkozás bemutatkozását tekintették meg.

A szakkiállításon számos konferencia és beszélgetés is várja a látogatókat, mint a PRIMOM Alapítvány és az European Enterprise Network B2B üzletember találkozója. 2020-ban is lesz egy szakmai konferencia a CSAOSZ szervezésében „Csomagolóipar az élelmiszeripar szolgálatában” címmel, melyre szintén sok érdeklődő és döntéshozó látogatót várnak.

Bővebb információkért a kiállításról érdemes ellátogatni www.sirha-budapest.com weboldalra!

Ezeket olvasta már?

A Wareh.com lett a legígéretesebb logisztikai startup
A HyperLOG konferencia logisztikai startup versenyének győztese 6000 eurós csekket kapott.
Jövőre ismét Sirha Budapest
A Sirha Budapest szakkiállításon 2020-ban is lesz szakmai konferencia a CSAOSZ szervezésében.
Nem az anyagon múlik, hanem mirajtunk
A döntő az, hogy veszi-e a fáradtságot a lakossági fogyasztó arra, hogy szelektíven gyűjtse a műanyag és egyéb hulladékokat.
A közös gondolkodás a siker kulcsa az autóiparban!
Szakmai és üzleti szempontból egyaránt sikeresnek értékelték a részvevők a most zárult 7. AUTOMOTIVE HUNGARY nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítást.