Két történelmi márka uniója

A hosszú és terjedelmes áruk kezelésére szolgáló elektromos, oldalvillás, négyutas és multidirekcionális targoncák gyártása újra középpontba kerül.

Az OMG újrateremtette a Fiora márkát, és bejelentette egy fontos projekt megkezdését: a két történelmi olasz márka targoncáinak összeolvadását.

Az összeolvadás első lépéseként egy önálló részleget hoznak létre a Fiora-OMG oldalvillás targoncák gyártására. Mostantól az 2,0 és 8 tonna kapacitású négy-, illetve multidirekcionális targoncák tervezése, iparosítása és gyártása az OMG mantovai létesítményében történik, ahol beltéri, elektromos targoncákon kívül már 2 és 3,5 tonna közötti, valamint 2,5 tonnás többirányú targoncákat is gyártottak.

Az oldalvillás targoncák OMG portfóliójába történő bevezetése tökéletesen illeszkedik a vállalat stratégiájához, mely szerint olasz tapasztalat alapján egyetlen szervezett, dinamikus és nemzetközi struktúra alatt kínálnak innovatív termékeket egy meghatározott piac számára – mondta Andrea Caloni, az OMG vezérigazgatója. – Az OMG célja, hogy az anyagmozgatás, a speciális és a szűk célpiacú termékek területén globális referenciapontként szolgáljon – tette hozzá a vezérigazgató. Riccardo Fiora, az oldalvillás targoncák történelmi márkájának tulajdonosa így nyilatkozott: „A Fiora márka újjászületése és a több mint 60 éves történelem során végzett jó munka tudata büszkeséggel tölt el bennünket. Az OMG ideális választás a folytonosság, a fejlődés és a nemzetközivé válás biztosítása érdekében.” Azért, hogy megerősítsék elkötelezettségüket, az OMG kommunikációs ügynökséget bízott meg a Fioramárka átalakítására: az eredmény egy új logó, ahol az OMG színek és betűtípusok dominálnak, de a szöveg egyértelműen kifejezi a két történelmi olasz márka sajátosságait, nevezetesen a szakosodást, az innovációt és a rugalmasságot. Az új oldalvillás targonca termékcsalád az OMG színeiben kerül legyártásra, és az új „Fiora-OMG Sideloaders Maker” logóval jelölik a gépeket.