Két új, ultra hatékony és kompakt dokumentumszkenner kerül a piacra

Extra gyors sebesség, intelligens funkciókkal a különböző típusú dokumentumok beolvasása érdekében.

Az Epson bemutatja a leggyorsabb lapolvasó szkennereit, a WorkForce DS-970 és DS-870 modellt, amelyek rendkívül megbízható eszközök a gyorsaságot és hatékonyságot igénylő környezetekben, például az egészségügyben, a jogi és pénzügyi szektorban.

A piacvezető 85 lap/perces, illetve a 170 oldal/perces beolvasási sebesség, a nagy, 100 lapos automata lapadagolás-kapacitás és a továbbfejlesztett feladat-feldolgozási funkciók segítségével rendkívül nagy szerepet töltenek be bármely üzleti munkafolyamatban. Mindkét modell új, színes LCD panellel segíti a könnyebb használatot és a feladatvezérlési funkciók kezelését, míg a beépített érzékelők és az innovatív szoftver együttesen javítják a hatékonyságot és a képminőséget.

 - A felsőkategóriás szkenneléssel összetettebb beolvasási műveletek bonyolíthatók. Az ügyfelek nagy mennyiségű, üzleti szempontból érzékeny dokumentumot szkennelnek, ahol a gyorsaság és hatékonyság a legfőbb igények. A továbbfejlesztett feladat-feldolgozási funkcióknak, például az automatikus szkennelést lehetővé tevő automata adagoló módnak, az érzékenyebb nyomathordozók pontos beolvasását lehetővé tevő lassú módnak, az új szennyeződés-érzékelő funkciónak, amely figyelmezteti a kezelőt a beolvasáskor tapasztalt hibára, valamint az adatvesztés megelőzését szolgáló ultrahangos kettős lapadagolás érzékelőnek köszönhetően az ügyfelek hatékony munkavégzésre számíthatnak minden alkalommal - mondta Dobos Csaba, az Epson üzleti termékekért felelős menedzsere.

Gyors és tartós

A szkennerek USB 3-támogatással rendelkeznek a gyorsabb adatátvitelért, valamint a megnövelt terhelhetőség lehetővé teszi, hogy a DS-970 segítségével akár 9000 lapot, míg a DS-870 segítségével akár 7000 lapot lehessen szkennelni naponta.

Sokoldalú dokumentumfeldolgozás 

A különböző típusú dokumentumok sem okoznak problémát, mivel mindkét modell az Epson szkennerek legszéleskörűbb dokumentumkezelését nyújtja: a hosszú papír szkennelési móddal 27–413 g/m2-es és akár 6096 mm-es papírok beolvasása is lehetséges. Az olyan dokumentumok esetén, amelyek nem szkennelhetők az automata lapadagolóval, három különböző síkágyas megoldás áll rendelkezésre akár A/3-as méretig.

Az opcionális hálózati panel segítségével a DS-870 és a DS-970 használata megosztható különböző felhasználók és részlegek között. Mindkét eszköz Document Capture Pro és Epson Scan szoftverrel rendelkezik: Az Epson Scan szoftver olyan fejlett képalkotási technológiákhoz lett kifejlesztve, mint a kereshető PDF-ek, a korszerű színelhagyás és az automatikus ferdeségkorrekció. Az Epson Document Capture Pro segítségével létrehozható munkaprofilok lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyedén beszkenneljék, elmentsék és megosszák az információkat az üzleti környezetben. A dokumentumok továbbfejlesztett elnevezése, elválasztása és elhelyezése egyszerűvé és logikussá teszi a szkennelést. Mentsen és küldjön fájlokat, például PDF-et, JPEG-et, TIFF-et és egyéb formátumokat.

 

no