Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója az iparban

Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója az iparban

Május 14-én nyitja kapuit a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttes a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

20 ország, több, mint 550 kiállítója várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 4 pavilonjában 2019. május 14-17. között, hogy bemutassák a legújabb ipari trendeket, a szakma újdonságait, a költséghatékony ipari megoldásokat és az Ipar 4.0 legújabb „hódításait”.

Évről évre nagyobb számban képviseltetik magukat például az anyagmozgatás, szállítmányozás ágazat szereplői, hiszen már a G pavilon egyharmadában jelennek meg a logisztika, jelöléstechnika legújabb trendjei, fejlesztései.

Részletes kiállítói lista: http://iparnapjai.hu/hu/kiallitoi-lista-2019

Az eseményhez magas színvonalú szakmai programsorozat kapcsolódik:

 • Linde Targoncaverseny (2019. május 16.)
 • Szakmai partnerek által szervezett konferenciák, továbbképzések (BPMK, IFKA, MHtE)
 • Színvonalas kiállítói előadások, workshopok (FreeDee Kft., Hungária Pumpen Kft., Linde Magyarország Anyagmozgatási Kft., Galika Szerszámgépek Kft., Pure Air Kft., Varinex Informatikai Zrt.…)
 • TECHTOGETHER verseny a műszaki felsőoktatásban tanuló diákcsapatok részére
 • Védőháló Budapest – Biztonságos és egészséges környezet otthon és a munkahelyen betétkiállítás, valamint munkavédelmi konferencia
 • A Kubai Nagykövetség és a Cseh-Magyar Kereskedelmi Kamara „Business Forum”-mal várja az érdeklődőket, ahol az adott ország számos gyártó vállalata részt vesz a B2B tárgyalásokon
 • A robotok nem csak hegeszteni, csavarozni és raklapozni tudnak! A KUKA Hungária Kft. bemutatja a robotalapú hullámvasút legújabb generációját. Automatizált és biztonságos utazásszimuláció különleges mozgáskombinációkkal és maximális utazási élménnyel.
 • Idén a TRUMPF Hungary Kft. nem az egyes lemezmegmunkáló gépekre, hanem az Ipar 4.0-ra helyezve a hangsúlyt, bemutatja TruConnect Showcase alkalmazását
 • A Logi-Kom Kft. bemutatja Logi-Kocsi Vonatos anyagmozgató rendszerét. A bemutatót az érdeklődők megtekinthetik a G pavilonban, ahol a Logi-Kocsi vezető nélküli működés közben mutatja meg a benne rejlő innovációt: úgy köti össze a szokványos E keretes vontatmányokat, hogy azok teljes nyomkövetést valósítanak meg.

Időpont: 2019. május 14-17.

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, A, D, F, G pavilonok

Bejárat, látogatói regisztráció:

 • Főbejárat, I-es Fogadócsarnok;
 • III. kapu, F pavilon

Nyitvatartás:

Kedd: 9–17 óra

Szerda – csütörtök: 10-17 óra

Péntek: 10-16 óra

Készpénzmentes fizetés:

2019. január 1-től a HUNGEXPO rendezvényei készpénzmentessé váltak, a parkolásért és a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával vagy HelloPay kártyával fizethetnek a látogatók.

A hírlevél olvasói előzetesen online regisztrálhatnak a rendezvény honlapján, mely regisztrációval ingyen tekinthetik meg a kiállításokat: www.iparnapjai.hu/transpack

Reméljük, megtisztel minket jelenlétével

2019. május 14-17. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Bővebb információ és részletes program: www.iparnapjai.hu

no