Hirdetés
(Timi) SIRHA

Pályakezdő vagy? Várnak a DACHSER-nél!

A DACHSER által elindított Excellence gyakornoki program lehetőséget biztosít a fiatal pályakezdők számára a logisztika és a szállítmányozás, kiemelten a gyűjtőszállítmányozás területén. A másfél-kétéves program során a vállalat biztosítja a kiválasztottaknak a cég működésének részletesebb megismerését, a tehetséggondozó program végén pedig egy teljes munkaidejű állás várja őket – áll a cég sajtóközleményében.

Gyakornoki program

Az ország piacvezető logisztikai vállalatai közé tartozó DACHSER nagy hangsúlyt fektet a munkaerő-utánpótlás, illetve a cégen belüli karrierépítés jelentőségére. Ezért alakította ki a szervezet a DACHSER Excellence gyakornoki programot (DEP).

A 18 hónapos program legfőbb célja, hogy közvetlen módon teremtsen munkahelyeket a fiatal generáció számára. A DACHSER egyedülálló lehetőséget kínál az érettségizett, akár szakmát is szerzett fiataloknak, hogy betekintést nyerhessenek a logisztika változatos és nemzetközi világába. A DACHSER Excellence gyakornoki programra (DEP) azon frissen végzett fiatalok jelentkezését várják, akik kommunikációs szinten beszélnek angolul és érdeklődnek a logisztikai folyamatok megismerése iránt.

Megismertetik a vállalat részlegeit

A tehetséggondozó program résztvevői megismerkednek a vállalat teljes struktúrájával, illetve különböző részlegek tevékenységével is. Egy-egy részlegen körülbelül 1-3 hónapot töltenek a jelöltek. A gyakornokok eleinte a raktártevékenységekbe nyernek betekintést, a vállalatnál eltöltött idő alatt pedig érintik a Customer Service, Charter, Eingang, Ausgang, Sales és Invoicing osztályokat is. Ezeknek köszönhetően átfogó képet kapnak a raktártevékenységekről, az ügyfélszolgálatról, számlázásról, valamint a fuvarszervezésről is; továbbá a logisztika és az értékesítés területén is kipróbálhatják magukat. A program elvégzése után, a DACHSER lehetőséget termet arra, hogy a gyakornokok a képességeikhez leginkább illeszkedő pozícióban helyezkedjenek el egy határozatlan idejű szerződés keretein belül.

 

 

 

 

Ezeket olvasta már?

További piacvesztés várható?
A logisztikai ágazat egyik legfontosabb rendezvényén a versenyképességünk mellett szó esik Közép-Európa legnagyobb, hazai intermodális kombitermináljáról is.
Drónokkal leltároznak!  Az Aeriu első export értékesítése (videóval)
Világcsúcs leltározás! - 16 ezer raklapot leltároztak le drónnal 7 nap alatt.
Csomagkézbesítés robottal
Egyre több területen jelenhetnek meg a Digihez hasonló robotok.
Élelmiszer-logisztikai kisokos a Dachsertől
90 000 tonna áru, 40 000 küldemény, 2,5 millió kilométer: ez a Dachser élelmiszer-logisztikai teljesítménye számokban.