Hirdetés
(Timi) SIRHA

Peter Jacobs nyerte a 2019-es DAF járművezető-versenyt

Peter Jacobs (Belgium) hódította el a hétvégén a 2019-es DAF járművezető-verseny bajnoka (DAF Driver Challenge Champion 2019) trófeát. A látványos nemzetközi döntőben szerte Európából összesen 18 induló szállt versenybe a Goodyear luxemburgi tesztpályáján az áhított címért. A második helyen Nerijus Vitkauskas (Litvánia) végzett, a bronzérmes pedig Miroslav Svoboda (Csehország) lett.

 
Peter Jacobs (Belgium) hódította el a hétvégén a 2019-es DAF járművezető-verseny bajnoka (DAF Driver Challenge Champion 2019) trófeát

- Olyan erős volt a mezőny, hogy abszolút meglepetésként ért a győzelmem – nyilatkozta immár Európa legjobb tehergépkocsi-vezetőjeként Peter Jacobs (32), aki az Alders Bulk Logistics munkatársaként dolgozik a mindennapokban. Intenzív érzelmek: - Már az országos döntő is elég kemény volt, itt azonban különösen jól kellett teljesítenünk. A teherautókkal és pótkocsikkal végzett gyakorlatok óriási kihívást jelentettek, de a technikáról, illetve a jogi háttérről és szabályokról szóló írásbeli tesztek is kétségkívül nehéznek számítottak. Vannak, akik szerint könnyű a munkám, ám ez messze jár az igazságtól, ezért mindazoknak a nagy tudású kollégáimnak ajánlom e díjat, akik nap mint nap az utakat járják!

A legjobbak Európában – és azon túl

A DAF járművezető-verseny (DAF Driver Challenge) több mint ezer résztvevővel, harmincországos viadal formájában tavasszal indult, nemzetközi döntőjére pedig a hétvégén került sor, amelyen már csak a 18 legjobb tehergépkocsi-vezető indulhatott. A hatfős zsűri részletesen elemezte a versenyzők teljesítményét, munkájukat a Dekra európai járművizsgálati szervezet csapata felügyelte. A DAF a legjobb gépkocsivezetőt kereste, a DAF járművezető-verseny így mindenki előtt nyitva állt, a mindennapok során vezetett tehergépkocsi márkájától függetlenül.

 


 

 

 

 

 

 

Hirdetés
QLM (Timi)

Ezeket olvasta már?

A nagy igénybevételhez a DAF XF vált be
A TejTranszport Kft. DAF-flottája három új XF 480 SC vontatóval bővült.
A Wareh.com lett a legígéretesebb logisztikai startup
A HyperLOG konferencia logisztikai startup versenyének győztese 6000 eurós csekket kapott.
Új termékcsalád Goodyear minőségben
A Goodyear új költséghatékony, négyévszakos Debica tehergépkocsi abroncsokat dob piacra.
Sarkalatos problémát oldhattak meg az önvezetésben
A megoldás az épület egymásra merőleges oldalai és a talaj közötti találkozási pontra koncentrál.