A Sipospackkal dupláz címoldalt a Transpack

A legfrissebb, a Sirha Budapest idején megjelenő Transpack címoldala kerül arra a különleges digitális technológiával gyártott polietilén tasakra, amelyet a Sipos Csoporthoz tartozó I Print 4 You Kft. tervezett és gyártott egy speciális, hazánkban még egyedinek számító nyomtatóval, amely különösen alkalmas kis- és közepes szériájú termékek gyors elkészítésére, ráadásul energiatakarékos és környezetkímélő módon, hiszen az eljárás már mentes a hagyományos nyomdai előkészítés számos elemétől. Az ilyen technológiával készült termékek másik előnye, hogy az egyedi kivitelű termékekkel a fogyasztó, a vásárló nemcsak terméket, hanem izgalmas, vidám élményt kap, és morális értelemben üzenetértékű folyamatban vesz részt.

A Sipospack Csoport és a Transpack együttműködése az elkötelezettségnek a szellemét követi ki, amelynek célja a fenntartható csomagolásgyártás és annak sajtóban való népszerűsítése.

 

Ezeket olvasta már?

„Együnk” kevesebb csomagolást!
A kis kiszerelésű termékekre gyakran szigorúbb minőségi követelmény vonatkozik, mint a nagyobbakéra.
DorPack mélyhúzó csomagológép – hazánkban egyedülálló
A DorPack síkfóliás mélyhúzó csomagológépek védőgázos változatával nagyban hosszabbíthatja az élelmiszer eltarthatósági idejét.
Csomagoljunk környezettudatosan!
A STARFOL Plusz Kft. számos alternatívát kínál lebomló anyagú, komposztálható csomagolószerekre.
Tervezzünk csomagolást fenntarthatóan!
Habár egy termék előállításának környezeti hatása gyakran magasabb, mint a csomagolásáé, mégis az utóbbit ítéli meg negatívan.