Hirdetés
(Timi) SIRHA

SMART 2019 konferencia

Az idei év konferenciájának témája az innováció és a diszrupció, ami váratlan irányokból érkezve sodorhat el egész iparágakat.

Az idei konferenciára külön oktatási és ipar4 szekcióval, illetve minden olyan cég, startup, tehetség és több mint 100 hazai és külföldi szakértő felvonultatásával készülnek a szervezők, akinek van vagy lesz köze az innovációhoz.

A konferencia időpontja: 2019. április 2.

Helyszíne: Akvárum Klub 1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

Helyszín: Akvárium klub

Az esemény részletes programja itt érhető el: https://www.smartconference.co/program-2019

Vásárolja  meg jegyét  a SMART konferenciára az IVSZ-nek  az MLBKT számára felajánlott 15%-os kedvezményével a hírlevelünkben megadott kóddal.

Regisztrálni ezen a weboldalon lehet a „Belépőjegy vásárlás” gombra kattintva. A Részvétel résznél a teljes árú belépőjegyet kell kiválasztani, a „Véglegesítés” résznél és  a „Megjegyzés” rovatba kell beírni a hírlevelünkben kiküldött kódot. A számlát a kuponkódnak megfelelő kedvezményes áron fogja megkapni.

Ezeket olvasta már?

MLBKT-kongresszus: érdekes előadások az ellátásilánc-menedzsment, a logisztika és a digitális világ különböző területeiről.
Magyar csomagolási verseny
A Hungaropack versenyen keresztül az elmúlt évtizedek során több csomagolástervező generáció feltűnésének és beérésének is tanúi lehettünk.
Váratlan akadály a tesztelés során
Brit mérnökök nem várt problémát találtak az önvezető járművek tesztelésekor, az útmenti fákat
Tudni akarja, merre tart a szakma?
A CSAOSZ már hagyományosan nívós konferenciája számos érdekes témakörrel foglalkozik.