Szabó Attila bravúrosan nyerte a hazai döntőt

Szabó Attila ismét megnyerte a Magyarország legjobb tehergépjármű-vezetőinek rendezett versenyt. A 31 éves fiatalember megismételte 2014-es győzelmét, és elhódította a legjobbnak járó díjat. Ő indulhat a Scania Járművezetői Verseny európai döntőjén Svédországban, ahol az első helyezett jutalma egy százezer euró értékű Scania tehergépkocsi.

A Scania Hungária Kft. biatorbágyi márkaszervize adott otthont a járművezetői verseny magyarországi döntőjének, amin a Scania Co2ntrol Cup 2018 legjobb eredményt elérő pilótái és az online elméleti teszt során kvalifikált sofőrök mérték össze vezetési tudásukat. A tét nem volt csekély, ugyanis az értékes díjak mellett a győztes továbbjutott az európai döntőbe.

A délelőtti elődöntő első három versenyszámát mind a 15 járművezetőnek teljesítenie kellett, hogy kiderüljön, ki az a 4 legjobb, aki továbbjut a végső összecsapásra szánt Knock the king pályára. A négy versenyző, Bodó Gyula, Lehoczki Attila, Szabó Attila és Szemenyei Zoltán az egymással szemben felállított manőverezési pályán párbaj során mérkőzött meg egymással, és jutott tovább az első három helyért.

Szabó Attila elsőként legyőzte Lehoczki Attilát, majd az utolsó fordulóban Szemenyei Zoltánt kényszerítette a második helyre, megszerezve ezzel a legjobbnak járó első helyet. A harmadik helyért folyó küzdelemben Lehoczki Attila került ki győztesként, így ő állhatott a dobogó harmadik fokára.

Ezeket olvasta már?

Új termékcsalád Goodyear minőségben
A Goodyear új költséghatékony, négyévszakos Debica tehergépkocsi abroncsokat dob piacra.
Terjeszkedik a FlixTrain
A németországi siker után 2020-ban a FlixMobility külföldön is bevezeti a FlixTrain márkát.
Elektromos városi kisautó akár 300 km hatótávval
Az új Uniti One elektromos kisautó 120 km/h sebességre képes, s 60 km/h-ra 10 sec alatt gyorsul.
DAF világújdonság a Matexpo kiállításon
Megtekintheti a DAF újdonságát, a CF FAW 8x4 tehergépkocsit is a belga építőgép-kiállításon.