A tokiói központú Bridgestone nagy erőket mozgósít az ötkarikás játékok támogatására

A Bridgestone Corporation az egyetlen olyan világszintű olimpiai és paralimpiai partner, amelynek globális központja Tokióban van. A vállalat az olimpiai eseményekig hátralevő egy évben arra invitálja a világot, hogy kövesse az ötkarikás játékokhoz vezető útján, és tapasztalja meg, mit jelent segíteni az embereknek álmaik megvalósításában.

A Japánban közel 90 éves múlttal és több mint 28000 alkalmazottal rendelkező vállalat számára különösen fontos a soron következő 2020. évi tokiói olimpiai. Globális, az emberek közlekedésének, életmódjának, munkájának és szórakozásának javítását célzó kötelezettségvállalása részeként a Bridgestone arra összpontosít, hogy hozzájáruljon valamennyi sportoló, közreműködő, szurkoló és látogató pozitív élményéhez a játékok ideje alatt. Emellett a vállalat biztosítja, hogy az esemény támogatására tett erőfeszítései olyan előnyökkel járnak majd Tokió városának és lakosainak, amelyek a játékok zárása után is megmaradnak.

- Hatalmas büszkeséget érzünk, amiért támogathatjuk az olimpiai játékokat, és otthonunkban üdvözölhetjük a világot – mondta Masaaki Tsuya, igazgatósági elnök, ügyvezető igazgató és képviselő igazgató. – Amikor 1931-ben létrejött a Bridgestone, alapítónk az egész emberiség jóléte és boldogsága iránti elkötelezettsége szilárdan beépült a céges kultúránkba, és napjainkban is megvalósul vállalatunk „A társadalom szolgálata kiemelkedő minőséggel” elnevezésű küldetésén keresztül. Célunk az, hogy bemutassuk ezeket a hosszan tartó értékeket az ipart megváltoztató, jövőbeli innovációra vonatkozó elképzeléseinkkel együtt, miközben támogatjuk a 2020. évi tokiói olimpiai és paralimpiai játékokat – tette hozzá az igazgató.

A termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat egyaránt tartalmazó portfoliója révén a Bridgestone büszkén segít a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), a Nemzetközi Paralimpiai Bizottságnak (NPB) és az Olimpiai és Paralimpiai Játékok Tokiói Szervezőbizottságának (TOCOG) abban, hogy minden idők egyik leghatékonyabb és legfenntarthatóbb játékát szervezhessék meg.

A Bridgestone világszintű olimpiai és paralimpiai partnerséggel kapcsolatos valamennyi tevékenységének célja továbbá, hogy mind az egészséges, mind a fogyatékkal élő sportolókat segítse abban, hogy megvalósíthassák álmaikat. Ezeket az erőfeszítéseket támogatva a vállalat több mint 15 országban működik együtt az olimpiai és paralimpiai játékok több mint 50 inspiráló sportolójával és nagyreményű fiataljával, hogy ők márkanagykövetként segíthessenek a Tokió 2020-hoz vezető úton. Ezek a partnerségek azt a támogatást egészítik ki, amelyet a Bridgestone több mint 200 nemzet olimpiai bizottságának kínál. A vállalat ilyen módon hangsúlyozhatja, hogy a sportban olyan erő rejlik, amely a határokon átível, ösztönöz, egyesít és inspirál.

Az olimpia jövő nyári eseménye egyike azoknak a fontos pillanatoknak, amikor a Bridgestone bemutathatja új technológiáit és azt, hogy innovatív és globális vállalattá válik 2020-ra.

 

 
Hirdetés
(Írisz) Kardex

Ezeket olvasta már?

Hogyan válasszunk elektromos targoncát?
Elektromos targonca vásárlása jelentős befektetésnek számít bármilyen vállalat számára, ezért kulcsfontosságú, hogy pontosan értse, hogy miért is fizet.
A tokiói központú Bridgestone nagy erőket mozgósít az ötkarikás játékok támogatására
A Bridgestone otthonában üdvözöli a világot a 2020-as tokiói olimpiai és paralimpiai játékok idején.
Családbarát munkahely címet kapott a Bridgestone
A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. egy éven keresztül viselheti büszkén a Családbarát Munkahely címet.
A megújult Continental SC20+ tömör abroncs
Az új SC20+ tömör targonca abroncs akár 20%-kal jobb futásteljesítményt nyújt.