Új közvetlen napi járatot indít a Dachser

Idén február óta új nemzetközi direkt járaton szállíthatnak a magyarországi Liegl&Dachser ügyfelei. Az új gyűjtőjárat naponta indul, Pilisvörösvár és Strasbourg között fut. A napi járatindításnak köszönhetően jelentősen rövidültek a szállítási idők a két ország között, Franciaország teljes területén 48–72 órányi szállítási idővel számolhatnak az ügyfelek.

A Magyarországot a strasbourgi Dachser központtal összekötő napi járat a vállalat meglévő, kiterjedt hálózatának legújabb eleme: Pilisvörösvárról jelenleg 11 vonalon Németországba, a környező országok közül pedig Csehországba, Romániába, Szlovákiába és Ausztriába indulnak napi rendszerességgel közvetlen járatok. A nemzetközi hálózatokon – így az új strasbourgi vonalon is – a szállítás éjszaka történik, így kötik össze egymással a magyar telephelyeket, valamint az induló és érkező járatokat.

Franciaországban 57 Dachser telephelyen biztosítanak logisztikai szolgáltatásokat, melyek közül a strasbourgi az egyik. Emellett összesen több mint 242 ezer raklaphelynyi raktárterülettel rendelkeznek országszerte.

Hirdetés
(Írisz) Kardex

Ezeket olvasta már?

FramePick 4 Wholesale – a rendelések feldolgozásának gyorsítása érdekében
A FramePick 4 Wholesale ötvözi a Kardex LR 35 raktári modulok sebességét, a put-to-light technológia hatékonyságát és a komissiózókocsik kényelmét.
Az érdeklődő cégek 2019. október 31-ig kedvezményes helydíjakon foglalhatnak.
Közeledik az év Supply Chain eseménye: az MLBKT 27. Kongresszusa!
DIGITÁLIS LÁNCREAKCIÓK: 2019. november 13-15.
Új raktárbázisba költözött a MediaMarkt a BILK területén
A MediaMarkt több mint 20 ezer négyzetméteres raktárcsarnokba költözött.