Hirdetés
(Timi) SIRHA

Újabb elektromos autókkal bővül a Mol Limo flottája

A Mol közösségi autómegosztó szolgáltatása 50 új elektromos autóval bővül: július közepétől elérhetőek a korábbiaknál is kisebb, így könnyen leparkolható kocsik.


forrás: MTI

A közösségi autómegosztó flottája 20 Smart EQ fortwo és 30 forfour modellel bővül. Az 50 darab új elektromos Smart 50 darab benzinüzemű VW up! helyére érkezik, így a flotta továbbra is 450 autóból áll, amelyből már 150 elektromos meghajtású, adta hírül az MTI.

Ezzel párhuzamosan folyik az elektromos gyorstöltőhálózat bővítése egész Budapesten. Július közepétől az egyik Budapest környéki strandra, a Lupa-tóra is eljuthatnak a felhasználók a Mol Limo autóival. A budakalászi tónál nyíló dedikált parkolóhelyeket a reptéri parkolókhoz hasonló módon a normál percdíjakon felüli 490 forint egyszeri összeg megfizetésével vehetik igénybe a Mol Limo mobil-alkalmazásán regisztrált felhasználók.

 

 

 

Ezeket olvasta már?

Tovább „zöldít” a Volkswagen
Újabb lépést kíván tenni a Volkswagen egy zöldebb világ felé.
További piacvesztés várható?
A logisztikai ágazat egyik legfontosabb rendezvényén a versenyképességünk mellett szó esik Közép-Európa legnagyobb, hazai intermodális kombitermináljáról is.
A világ legjobbjai közt a 20 éves cég
A thyssenkrupp egyébként a legintenzívebb ipari és technológiai befektető Magyarországon.
Csupa újdonság az Automotive Hungary-n (videótartalom)
Autócsodák, robotika, 3D-s nyomtatók bemutatója az Automotive Hungary-n.