Hirdetés
(Timi) SIRHA

Újabb fejlesztések a Ghibli Cégcsoportnál

Idén márciusban újabb raktári helyiséggel bővült a Ghibli Cégcsoport, így már több mint 30.000 négyzetméternyi terület áll az ügyfelek rendelkezésére.

A szerződött megbízók által adott forgalom növekedésének és az újonnan érkező partnerekkel kötött hosszú távú stratégiai szerződéskötéseknek köszönhetően szükségessé vált - a vállalat székhelyén lévő 15.000 m2-es beltéri raktáron és 6.500 m2 kültéri tároló területen felül - egy másik 4.500 m2-es galériával ellátott terület bérlése.

Ezt követte az év első felében az újabb 4.000 m2-es raktárbérlemény a Budapest Dock Szabadkikötő Logisztikai és Ipari Park területén.

A növekedés azonban nem ért véget, újabb nagyszabású beruházás vette kezdetét júliusban. A cégcsoport tagvállalata és a BUD Airport stratégiai megállapodást kötött egy új logisztikai raktárbázis igénybevételéről a BUD Cargo City területén. A 2020 év elejétől használatba kerülő terület főként a tengerentúli és légi áruk kezelésére lesz fenntartva, amely az árumennyiség növeléséhez is nagyban hozzájárul majd, hiszen hatékonyabb együttműködésre lesz lehetőség az iparágakban szereplő vállalatokkal.

A három raktárépületnek köszönhetően különböző típusú áruk tárolására biztosít lehetőséget a Ghibli. A klasszikus palettás tároláson kívül, a tömbös árukezelésre is nagyobb terület áll rendelkezésre. Így nem csak alap raktározási folyamatokban kapnak támogatást a partnerek, speciális címkézési, összeszerelési, és szoftvertelepítési feladatokban is segítségben részesülnek.

Folyamatos fejlesztések

A raktárbővítésen túl a vállalat kiemelt figyelmet fordít a folyamatos fejlesztésekre.

Az évek óta sikeresen működő GPS-es járműkövetés mellett, 2018-ban bevezetésre került a Ghibli GiTa applikáció, melynek segítségével díjmentesen, egyetlen kattintással nyomon követhető az áru útja.

Miért érdemes használni az alkalmazást?

  • Azonnal szállítólevél visszaforgatás: A sofőr a szállítólevelet a helyszínen lefotózza és feltölti az applikációba, amely így azonnal online elérthető és letölthető.
  • Online nyomon követhetőség: Látható, hogy pontosan mikor érkezett meg az autó, mennyi volt az állásidő és mikor hagyta el a lerakót.
  • Reklamációk azonnali kezelése: Eltérés, sérülés esetén a helyszínen kép és jegyzőkönyv is készíthető, ami szintén azonnal megjelenik az alkalmazás online felületén.

A fejlesztések itt nem értek vége, a vállalat folyamatosan törekszik a digitális korszerűsítésre.

Ghibli Kft.
E-mail: info@ghibli.hu
Telefonszám: +36-1-801-8600

Ezeket olvasta már?

További piacvesztés várható?
A logisztikai ágazat egyik legfontosabb rendezvényén a versenyképességünk mellett szó esik Közép-Európa legnagyobb, hazai intermodális kombitermináljáról is.
Drónokkal leltároznak!  Az Aeriu első export értékesítése (videóval)
Világcsúcs leltározás! - 16 ezer raklapot leltároztak le drónnal 7 nap alatt.
Csomagkézbesítés robottal
Egyre több területen jelenhetnek meg a Digihez hasonló robotok.
Élelmiszer-logisztikai kisokos a Dachsertől
90 000 tonna áru, 40 000 küldemény, 2,5 millió kilométer: ez a Dachser élelmiszer-logisztikai teljesítménye számokban.