fbpx

Bemutatkozott az IFOY-díjas STILL RX 20 targonca

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 19.

Nagyszabású partnertalálkozón mutatta be újdonságait a STILL Villástargonca Kft. 2018. június 7-én, a Hungexpo területén, ahol a vállalat sikereinek megismerése mellett az érdeklődők megtekinthették az IFOY 2018-díjas STILL RX 20 targoncát is.

Kiemelkedő ünnep számunkra a mai nap, a mintegy 150 partnerünkkel való találkozás kitűnő lehetőséget nyújt a számos közös siker megünneplésére, miközben együtt gondolkodhatunk az újabb együttes teendőkről is – kezdte üdvözlő beszédét a STILL partnertalálkozó házigazdája, Szalay Gábor. A STILL magyar leányvállalatának ügyvezetője jogos büszkeséggel számolt be arról, hogy a németországi központú cég ismét kiérdemelte az elismert szakmai szervezet, az IFOY AWARD (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) rangos díját.

A kategóriagyőztes RX 20 sikereinek is köszönhetően ma a STILL tekinthető a világ első számú elektromostargonca-gyártójának – jelentette ki az ügyvezető. – A STILL a világ élvonalában jár az intralogisztikában, többek között azért, mert rendkívül ambiciózusak vagyunk. Nem elégszünk meg a jelen sikereivel, hanem folyamatosan új utakat keresünk. Nem a versenytársakra, hanem az ügyfeleinkre, az ügyfeleink igényeire figyelünk. A trendek nem a laboratóriumi munka, hanem az ügyfelekkel ápolt, bizalmi kapcsolatok során születnek. Ennek – a sok közül – az egyik legjobb példája, a lítium-ion akkumulátor technológia alkalmazása, az anyagmozgató gépekben.

Az ügyvezető részletesen kitért arra is, hogy a vállalat alapvető feladatának tartja a legjobb szakembereket vonzó munkahelyi légkör folyamatos biztosítását. Ennek apró, de sokat eláruló bizonyítéka, hogy a STILL Villástargonca Kft. valamennyi munkatársa ismeri az első számú vezető telefonszámát. Így bármikor felhívhatják őt, ha javaslatuk vagy visszajelzésük van a cég működésével kapcsolatban. Az előadásokból kiderült, hogy a STILL magyar leányvállalatának szervizes szakemberei jelenleg 800 ügyféllel vannak kapcsolatban és évente közel 6000 targoncát tartanak karban. A korszerű műhelyként is funkcionáló szervizautóval közlekedő 40 kijáró szerviztechnikus, lényegében lefedi az egész országot.


Szalay Gábor – ügyvezető

Másfél éve van a cégnél. Mit jelent önnek a „Still in love” életérzés?

– A STILL egy nagyon vonzó kultúrájú vállalat, mindenki elérhető közelségben van, és valóban jó hangulatú a csapat. Igyekszünk elegendő időt szentelni a személyes kapcsolattartásra, és ezt a törekvésünket a cég növekedésének dacára is szeretnénk megtartani. A STILL számára oly fontos szerepet játszó partnerség és közösségi szolgáltatások, mindig is első helyen fognak szerepelni.

Ön szerint miben rejlik a STILL RX 20 erőssége? Mivel nyerte el a díjat?

– Ennek a terméknek van egy-két pontja, ami magasan kiemeli vetélytársai közül. Ami miatt véleményem szerint elhoztuk az IFOY AWARD díjat, az az 5-10%-nyi plusz, gondolok itt például a Li-Ion ready-re, ami nagy segítség azon ügyfeleknek, akik nem tudnak most lítium-ion akkumulátorba beruházni, viszont később megtehetik, ezzel olyan mozgási szabadságot adunk számukra, mely technológia kizárólag a STILL sajátossága.

Jövőre is készülnek elhozni a díjat?

– Ahol én áttörésre számítok az a STILL Nexxt Fleet alkalmazás. Véleményem szerint a jövőben még sokkal hangsúlyosabb szerepet kapnak a targoncákhoz kapcsolódó digitális megoldások. Ez az információ-éhség, ami a mai világot áthatja, minden bizonnyal egyre jobban jelen lesz. Eddig minden évben volt legalább egy IFOY AWARD győztes termékünk, reméljük ez a jövőben is így lesz.

Felvételeink: http://www.transpack.hu/galeriak

Összeállította: Kalmár Nárcisz