feldolgozás

Nemzetközi eszközt hoznak létre a folyamat harmonizálására.
A hazai édesvízi halak nemcsak finomak, hanem biztonságosak is!
Egy év alatt történelmi fejlődés: 100 kiló szemétből 100 liter szintetikus nyersolaj!
A debreceni BMW-beruházás összegével vetik egybe azt a 1 milliárd eurós beruházást, amit a német FAKT AG tervez Hegyeshalom és Bezenye határában.
PHARM Connect Kongresszus 2019
Csomagolástechnológia és -tervezés az újrahasznosítás korában
Ma már a hatékony élelmiszertermelés – és vele párhuzamosan a környezetvédelem – kifejezetten logisztikai kérdés.
A felsőkategóriás szkenneléssel összetettebb beolvasási műveletek bonyolíthatók.
Az adatokkal való visszaélés a világ dollármilliárdos üzlete.
Nagyok az elvárások az egyedi, a gyűjtő- és a szállítói csomagolásokkal szemben egyaránt. A becsomagolt áru biztonsága, a szállítás közbeni károk elkerülése, illetve minimalizálása a legfontosabb követelmény.
A flexóipar létezése sokak számára kézenfekvő, egyeseknek viszont az is meglepő, hogy van saját ipara.
A szakmában történt (vagy történni fog)
Az optimális levegő páratartalom a csomagolóanyagok gyártása és nyomtatása során fontos klímaparaméter a magas termékminőség és a gördülékeny gyártási folyamat biztosításához.
Termékeink a csomagolóipar számára elsősorban bélésnek, dobozok, táskák, ládák betétjének kiváló...
A Cseber Nonprofit Kft. 2003 óta koordinálja, közvetíti a növényvédő szerrel szennyezett csomagolóeszközök visszagyűjtését
Jelen írásunkban tehát azokat a felhívásokat, azokon belül is a nagyobb érdeklődéssel bírókat vesszük górcső alá, melyekre továbbra is várják a projektötleteket támogatási kérelmek formájában.
A kecskeméti STI Petőfi Nyomda Kft. fő tevékenysége a magas hozzáadott értékű tömegtermék előállítása, ezen belül elsősorban a hajtogatott dobozok gyártása.
A csomagoló cégek egyre több figyelmet fordítanak arra, hogy az általuk kifejlesztett csomagolási megoldások a disztribúciós lánc minden egyes pontján megfeleljenek a modern kor elvárásainak.
Már nem lesz szükség kiütési pontokra, tehát jobb lesz a stancolási minőség. A stancolás történhet egy ütemben (max. 500x700 mm) vagy több ütemben (max. 500x1000...
Egy párhuzamos robot pontosan lokalizálja, szortírozza és adagolja a különböző 3D termékeket és csomagolásokat. Nagy mennyiségek és gyakran változó termékek...