A MAP-technológia segíti az élelmiszerpazarlás csökkentését
A MAP-technológia hozzájárul az élelmiszerpazarlás csökkentéséhez, miközben javítja a termék minőségét és biztonságát.
A MAP-technológia hozzájárul az élelmiszerpazarlás csökkentéséhez, miközben javítja a termék minőségét és biztonságát.
Egy vállalat fenntartható műanyagcsomagolást kínál forró ételekhez – ami ráadásul mikrohullámú sütőbe is tehető.
Ha ezt a javaslatot elfogadják, minden élelmiszer csomagolásának elején fel kell tüntetni a termék tápértékinformációit.
A Skandináviában kiváló minőségű élelmiszereket forgalmazó Gridelli család számára a csomagolás is kiemelt jelentőségű.
A PRO-FORM Kft. olyan újrahasznosítható csomagolóterméket fejlesztett, amely élelmiszeripari megfelelőséggel bír.
A LED-es festéktechnológia alkalmazása jelentősen növekedhet a jövőben az élelmiszercsomagolás területén.