Védőgázok szerepe az élelmiszerek csomagolásánál
A Linde élelmiszeripari védőgázaival hosszabb ideig megőrizhetjük a csomagolt élelmiszerek minőséget és természetes frissességét.
A Linde élelmiszeripari védőgázaival hosszabb ideig megőrizhetjük a csomagolt élelmiszerek minőséget és természetes frissességét.
A Linde által kifejlesztett Módosított Légterű Csomagolás hozzájárul egyenletes termékminőséget eredményez a teljes elosztási láncon keresztül.
A hazánkban egyre népszerűbb DorPack mélyhúzó csomagológépek felszereltségi szintje folyamatosan növekszik.
Csomagolóipari óriások fogtak össze, hogy kifejlesszenek egy fenntarthatóbb csomagolási megoldást.
Most, amikor joggal tartunk a megbetegedéstől, ejtsünk pár szót az élelmiszerek biztonságáról is!
A DorPack síkfóliás mélyhúzó csomagológépek védőgázos változatával nagyban hosszabbíthatja az élelmiszer eltarthatósági idejét.
A 2019. májusában tartott nemzetközi húsipari kiállításon (IFFA) megismerkedhettünk az iparági újdonságokkal, trendekkel, amelyekből most szeretnék egy kis ízelítőt adni.
Az eltarthatóság, a minőség megőrzése, az áruvédelem ma már alapvető igények a csomagolásnál: ezt szolgálja egy új technológia.