Eurofoam Hungary Kft.

Cím:
Telefonszám: +36 46/549-170

Csomagolástechnikai alkalmazás

Termékeik a csomagolóipar számára elsősorban bélésnek, dobozok, táskák, ládák betétjének kiváló tulajdonságú anyagok. Megfelelő szilárdsággal és egyben rugalmassággal rendelkeznek az ütődések felfogására, a rázkódás csillapítására. Műszaki és értékes áruk kipárnázott csomagolásához nélkülözhetetlen.

Az Eurofoam Hungary Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a csomagolás ne standard, hanem a vevő mindenkori igényéhez mérten valósulhasson meg. Ennek érdekében poliuretán, polietilén habok és EPDM műgumi lemezek széles választéka áll rendelkezésre. Továbbá stratégiai partnereinkkel együttműködve, nemcsak habot kínálunk, hanem komplett csomagolási megoldásokat is.

A széles termékválaszték mellett a különböző habfeldolgozó eljárások –úgymint: méretre, ill. formára vágás, profilozás, stancolás, marás, ragasztás – biztosítják, hogy a csomagolandó áru pontosan illeszkedjen bármilyen felületre.

A palettán megtalálható habok testsűrűsége 15-től egészen 230 kg/m3-ig terjednek, ez biztosítva, hogy mindenkor a termék súlyának, alakjának és érzékenységének megfelelő habot tudnak kiválasztani a csomagoláshoz.

Ezek között nem egy, speciális tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek megfelelően megtalálhatóak többek között: disszipatív, ill. vezetőképes habok – elektronikai területre, nagy szilárdságú PE habok – raklapképzéshez.