beruházás

Látogasson el hazánk piacvezető tésztagyárába!
A Germelyi Zrt. vállalatlátogatáson megismerheti a cég logisztikai folyamatait is.
A CSAOSZ évértékelője
A 2018. év a magyar csomagolóipar és benne a CSAOSZ számára nemcsak fejlődést hozó, hanem rendkívül mozgalmasnak és 2019. évre sok feladatot előrevetítő esztendőnek, szakmai elismerésekben pedig kiemelkedőnek bizonyult.
Rekorder és gigaméretű naperőmű-parkok épülnek itthon
Az E.ON Győrben Európa legnagyobb, tetőre szerelt naperőmű-parkját építi az Audi Hungaria két logisztikai központjának tetején.
Teljesen automatizált gyárat avatott fel a Hell
Robot avatta fel a szikszói gyárat.
Indul az NHP fix a Budapest Banknál
Mozgalmas év jöhet a kkv-hitelezésben
Szenzációs évet zárt az STI Petőfi Nyomda Kft.
Két termékükkel a Csomagolási Világszövetség által szervezett WorldStar Csomagolási Világversenyen való részvételi jogot is elnyerték.
Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi fel Sanghajban
A mérföldkőnek számító beruházás egyesíti a hálózatra kapcsolódó digitális technológiákat, amellyel a jövő legmodernebb, automatizált és rugalmas gyára jön létre.
Pályázati aktualitások
Rendhagyó módon most egy hitelkonstrukcióról fog szólni rövid összefoglalónk, melynek különlegessége, hogy 0%-os kamatú, vagyis kizárólag annyit kell visszafizetni, amennyit felvettünk. Ez a lehetőség a GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram.
Beruházás, ami azonnal tejel?
Örök dilemma egy-egy nagyobb beruházás előtt, hogy milyen gyorsan térül meg, mennyire éri meg belevágni. Elvárásokról, megoldásokról, hatékonyságról Arató Gáborral, a Manuli Stretch Magyarország ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.
Hazai fejlesztésű automataraktárral lép tovább a SZATMÁRI
Dinamikus fejlődése és a beérkező megrendelések számának növekedése miatt a SZATMÁRI Kft.-nek radikális megoldásra volt szüksége raktártechnológiája kapacitásainak bővítéséhez.
Hirdetés
(Írisz) Kardex