védelem

Karton és környezetszennyező kényelem
A kiskereskedők és a fuvarozók pedig nagy ütemben dolgoznak azon, hogy a csomagok kisebbek, könnyebbek és újrahasznosíthatóak legyenek.
Fejlesztett szállítási csomagolások: csomagolástervezés a gyakorlatban
A csomagolástervezés folyamata az igény megjelenésének idején kezdődik.
Szenzációs évet zárt az STI Petőfi Nyomda Kft.
Két termékükkel a Csomagolási Világszövetség által szervezett WorldStar Csomagolási Világversenyen való részvételi jogot is elnyerték.
Szomjazik a gazdaság a kiszáradó Dunától
Haladéktalanul életbe kell léptetni egy fejlesztési koncepciót, máskülönben komoly károkat okoz a Duna mind alacsonyabb vízállása.
Professzionális ütközésvédelem
Az ütközésvédelem kiemelt jelentőséggel bír az ipar minden területén, hiszen használatával biztosított erőforrásaink, értékeink védelme és zavartalan működése.
Termék- és környezetvédelem egyben - Avagy így csökkentsük költségeinket a csomagolás optimalizálásával
Nagyok az elvárások az egyedi, a gyűjtő- és a szállítói csomagolásokkal szemben egyaránt. A becsomagolt áru biztonsága, a szállítás közbeni károk elkerülése, illetve minimalizálása a legfontosabb követelmény.
Beruházás, ami azonnal tejel?
Örök dilemma egy-egy nagyobb beruházás előtt, hogy milyen gyorsan térül meg, mennyire éri meg belevágni. Elvárásokról, megoldásokról, hatékonyságról Arató Gáborral, a Manuli Stretch Magyarország ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.
Automotive Hungary szakkiállítás
A Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. az Automotive Hungary szakkiállítás keretében mutatja be új termékportfólióját
Fókuszban a magánszemélyek vagy cégek adatainak kezelése
Nem csak a már a „begyűjtött” adatok védelme jelent feladatot, hanem a most vagy egy hét, vagy egy hónap múlva induló új adatbázisképzés is. Az...
Épületvédelem/gyalogosvédelem
A-SAFE termékek alkalmazása esetén ütközés során sem a korlát, sem a jármű nem szenved jelentős károkat
Hirdetés
(Írisz) Kardex