fbpx

Raktártechnika és csomagolás a Minipaktól

Írta: Szerkesztőség - 2013 október 30.

A Minipak Logisztikai Kft. 1983 óta az intralogisztikai piac szereplője, mint raktártechnikai szolgáltató és értékesítő, illetve mint csomagolástechnikai forgalmazó és konfekcionáló. Jelenleg is ez a két tevékenység adja forgalmuk jelentős részét, de markánsan növekszik a konfekcionálásból, csomagolási szolgáltatásokból származó teljesítményük is.

 

 

Úttörő szerepet vállalt a hazai piacon többek közt a speciális korróziógátló csomagolóanyagok elterjesztésében ( VCI , különböző rétegelt fóliák ).

Ma már konfekcionáló műhelyeik tevékenységének közel 80%-át ezekből az anyagokból a legkülönfélébb, egyedi igényekre alakított termékeik gyártása teszi ki. A legkiesebb tasakoktól, egészen több 10m-es zsákokig konfekcionálnak csomagolóanyagot.

A biztos szakértelmet és komplex technikai szaktudást igénylő technológiák felhasználásában a cég komoly szakmai alapokon nyugvó vezetésének jelentős szerepe van. A cég innovációs tevékenysége kimagasló, számos nagy múltú külföldi és hazai partnerrel büszkélkedhet. Az igényeket maximálisan kielégítve minden esetben, partnereivel szoros együttműködésben valósítja meg hatékony védelmi csomagolásait.

A magas szintű minőség politikájuknak és a folyamatosan bővülő keresletnek eredményeként ma már brand jelzi a Minipak által konfekcionált termékeket.

 

WWW.MINIPAK.HU
62/554-654

 

Jelenleg hazánk talán legsokoldalúbb csomagolástechnikai vállalata, céljuk, hogy cégük piacvezetőként minőségi etalon legyen a speciális csomagolóanyag szegmensben.