fbpx

Uniós támogatás segítségével fejleszt és bővíti kapacitását a Pro-Form Kft. az ecseri telephelyén.

Írta: Szerkesztőség - 2014 június 10.

Sajtóközlemény

A Pro-Form Kft. 106,45 millió forint uniós támogatást nyert a KMOP-2013-1.2.1 Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. 

 

A Pro-Form Kft. fő tevékenységi körei az egyszer használatos hőre lágyuló műanyag csomagolóeszközök gyártása, vastag lemezek vákuumformázása és kikészítése, valamint az ezeket a tevékenységeket kiszolgáló lemez és fóliagyártás extrudálással.

Magas minőségű termékeivel és szolgáltatásaival különösen az édesipari csomagolások területén széles nemzetközi ismertséget szerzett. Ennek eredményeképpen dinamikusan nő a vevői és termékei száma, ami szükségessé teszi a kapacitásainak bővítését.

A támogatással megvalósuló projekt keretében két új extruder sort, préslég és vákuumformázó gépeket, öttengelyes kikészítőgépet állítanak munkába, a szerszámfejlesztésekhez új tervező programot állítanak rendszerbe és a szakmai színvonal emelése érdekében szervezetépítési, és fejlesztési tanácsadást vesznek igénybe.

 

A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.pro-form.hu oldalon olvashatnak.

 

Kapcsolat:

 

Név/cím: Pro-Form Kft. 1139 Budapest, Teve u. 60. Helmajer László

Telefon/fax: 06 1 339 68 41, 06 1 330 53 01

E-mail: [email protected]

 

2014. június 10.